=== ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ===
Η ηλεκτρονική μας σελίδα μας χρησιμοποιεί cookies.
Διαθέτει πρωτόκολλο ασφαλείας SSL.
Ισχύουν οι κανόνες προστασίας δεδομένων (GDPR) της Ευρωπαϊκής Ένωσης.
Παρακαλούμε ενημερωθείτε περισσότερο κάνοντας κλικ εδώ...

Απορροφητής υγρασίας & οσμών 15 εκατοστών

7,00€

Ariasana

Perla

Κατάλληλος για μεσαίου μεγέθους δωμάτια με όγκο έως 30 κυβικά μέτρα.

Νέος, μοντέρνος σχεδιασμός συσκευής σφαιρικού σχήματος για μικρότερο όγκο. Πατενταρισμένη τεχνολογία για την εξουδετέρωση των δυσάρεστων οσμών, καταπολεμά τις δυσάρεστες μυρωδιές χωρίς να τις καλύπτει, σε ποσοστό μέχρι και 70%.

Αποτελείται από έξτρα απορροφητικούς κρυστάλλους που διασφαλίζουν υψηλή απόδοση, 1η σταγόνα μέσα σε 24 ώρες. Οι ενεργοί κρύσταλλοι απορροφούν την πλεονάζουσα υγρασία της ατμόσφαιρας και την μετατρέπουν σε διάλυμα. Μια ταμπλέτα PowerTAB έχει διάρκεια ζωής περίπου 2 μήνες, σε έναν χώρο 30 κυβικών μέτρων (ανάλογα με τις συνθήκες υγρασίας).

Βοηθάει αποτελεσματικά στην πρόληψη αλλεργιών, μειώνοντας την υγρασία που δημιουργεί μούχλα και ακάρεα σκόνης, καθώς και τα επακόλουθα των αλλεργιών όπως βουλωμένη μύτη, άσθμα, έκζεμα κλπ. Δρα αποτελεσματικά στην αντιμετώπιση των προβλημάτων που δημιουργεί η υπερβολική υγρασία του χώρου: μούχλα, κηλίδες υγρασίας, άσχημες μυρωδιές σε ρούχα και ντουλάπες, αποκόλληση ταπετσαριών, φούσκωμα βαφής τοίχων, αλλεργίες, δύσπνοιες και άλλα.

Λειτουργεί χωρίς ρεύμα και μπορεί να τοποθετηθεί παντού. Δεν ξεραίνει την ατμόσφαιρα του δωματίου, οι κρύσταλλοι απορροφούν μόνο την πλεονάζουσα υγρασία δημιουργώντας ιδανικές συνθήκες στον χώρο μας.

Παραδίδεται με 1 άοσμο ανταλλακτικό Power TAB 2 σε 1, 300gr.


Τεμάχια:

  • Μοντέλο: ARIASANA PERLA
  • Βάρος αποστολής: 0.8 Κιλά
  • Προέλευση: HENKEL

Copyright © 2020 www.johnart.gr. Powered by www.gowebshop.gr