=== ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ===
Η ηλεκτρονική μας σελίδα μας χρησιμοποιεί cookies.
Διαθέτει πρωτόκολλο ασφαλείας SSL.
Ισχύουν οι κανόνες προστασίας δεδομένων (GDPR) της Ευρωπαϊκής Ένωσης.
Παρακαλούμε ενημερωθείτε περισσότερο κάνοντας κλικ εδώ...

Πληροφορίες σχετικά με την σελίδα μας και το κατάστημά μας

Σχετικά με την σελίδα μας:

Η σελίδα μας πρωτοεμφανίστηκε τον Αύγουστο του 2010. Ενημερώνεται καθημερινά σχετικά με νέες τιμές, διαθεσιμότητα, αντικατάσταση προϊόντων με νέες εκδόσεις και καταχώρηση νέων προϊόντων. Σκοπός μας είναι να αποτελεί τον πιο έγκυρο κατάλογό μας. Για αυτόν τον λόγο δεν εκδίδουμε πλέον ενημερωτικά φυλλάδια και τυπωμένους καταλόγους.

Μπορείτε να ενημερώνεστε για τα νέα προϊόντα και τις προσφορές με τους ακόλουθους τρόπους:

Σχετικά με το κατάστημά μας:

Η εταιρεία μας ξεκίνησε τις δραστηριότητες της το 1986 εξελίσσοντας την οικογενειακή επιχείρηση, η οποία δραστηριοποιείται στο χώρο των χρωμάτων - σιδηρικών και υδραυλικών από τις αρχές της δεκαετίας του 1970.

Η μακροχρόνια επαφή με το αντικείμενο αλλά και οι προσωπικές μας ανησυχίες έχουν οδηγήσει την εταιρεία μας σε ωριμότητα επιλογών όσον αφορά τα υλικά αλλά και τις υπηρεσίες που προσφέρει. Επιπλέον η συνεργασία μας με μεγάλους εμπορικούς οίκους-παραγωγούς Ευρώπης και Αμερικής συμβάλλει σημαντικά στην προσπάθεια μας να προσφέρουμε τις καλύτερες δυνατές λύσεις ανταποκρινόμενοι στις ανάγκες και των πιο απαιτητικών πελατών μας.

Τα προϊόντα τα οποία διαθέτουμε είναι ποιοτικά και τεχνολογικά αναγνωρισμένα από διεθνείς οργανισμούς και φέρουν πιστοποιητικά ποιότητας ISO 9001, ISO 9002, FDA USA, και το Ευρωπαϊκό πιστοποιητικό ποιότητας και ασφάλειας CE. Τα ηλεκτρικά εργαλεία καλύπτονται από εγγύηση καλής λειτουργίας και service.

Το κατάστημά μας είναι καθαρά εμπορικό και δεν αναλαμβάνει υπηρεσίες εγκατάστασης - συντήρησης - μελέτης - μεταφοράς. Βρίσκεται στην Θεσσαλονίκη και αποστέλλει παραγγελίες σε όλη την Ελλάδα καθημερινά μέσω courier και μεταφορικών εταιριών.

Φωτογραφία καταστήματος

Φωτογραφία καταστήματος Φωτογραφία βιτρίνας καταστήματος
Φωτογραφία βιτρίνας καταστήματος Φωτογραφία βιτρίνας καταστήματος

Copyright © 2020 www.johnart.gr. Powered by www.gowebshop.gr