=== ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ===
Η ηλεκτρονική μας σελίδα μας χρησιμοποιεί cookies.
Διαθέτει πρωτόκολλο ασφαλείας SSL.
Ισχύουν οι κανόνες προστασίας δεδομένων (GDPR) της Ευρωπαϊκής Ένωσης.
Παρακαλούμε ενημερωθείτε περισσότερο κάνοντας κλικ εδώ...

Με αγορά προϊόντων Stanley 30€ και άνω, έχετε δώρο ένα συναρμολογούμενο

Διακοσμητική μεταλλική σκόνη σε συσκευασία 70 ml

12,10€

Lusso d'oro

Διαθέσιμη σε ασημί, χρυσό και μπρονζέ.

Διακοσμητικά, υπέρλεπτα, μεταλλικά πιγμέντα σε χρυσό, ασήμι και χαλκό. Χρησιμοποιούνται ως πρόσθετα ανάμειξης με το διακοσμητικό ακρυλικό, διάφανο βερνίκι, βάσης διαλύτου, DECOLUX, δημιουργώντας ιριδισμούς και ανταύγειες στις επιφάνειες εφαρμογής τους. Η προσθήκη 9% κατά όγκο, μετατρέπει το διάφανο βερνίκι διαλύτου σε έγχρωμο, χαρίζοντας αστραφτερές επιφάνειες που αντέχουν στο χρόνο, με υψηλό διακοσμητικό ενδιαφέρον και ξεχωριστό ύφος. Εφαρμόζεται και με επίπαση του υλικού σε νωπή τσιμεντοειδή επιφάνεια, στην οποία αποδίδει μοναδικό χαρακτήρα ιδιαίτερης αισθητικής, την αναδεικνύει και προβάλλει με έναν ιδιαίτερα εντυπωσιακό τρόπο τεχνοτροπίες μοναδικής ομορφιάς, που εντάσσονται διακριτικά σε κάθε χώρο.

    Εφαρμόζεται με δύο τρόπους:
  1. Εφαρμογή της πούδρας απευθείας στην επιφάνεια (επίπαση). Η επιφάνεια εφαρμογής, κατασκευασμένη από τσιμεντοειδούς βάσης υλικό (MATIZ stucco Decorativo, πατητές τσιμεντοκονίες DS-250, DS-252 FLEX), καθώς και η διακοσμημένη με στόκο τεχνοτροπίας σε μόρφη πάστας STUCCO VIVERE, θα πρέπει να είναι νωπή, ώστε να επιτρέπει την απαιτούμενη πρόσφυση για την τοποθέτηση σε αυτήν, της πούδρας LUSSO D’ ORO. Η εφαρμογή γίνεται με χρήση της ίδιας της συσκευασίας του προϊόντος. Πιέζουμε ελαφρά το φιαλίδιο, επιτρέποντας τη διασπορά όσης ποσότητας χρειάζεται στην επιφάνεια που θέλουμε να τεχνοτροπήσουμε. Ελάχιστη ποσότητα είναι ικανή για τη δημιουργία του επιθυμητού αποτελέσματος. Η επιφάνεια θα πρέπει να αφεθεί έως ότου στεγνώσει εντελώς και γίνει βατή (για δάπεδα). Στη συνέχεια, εφαρμόζουμε σε στεγνή επιφάνεια, για τη μακροβιότητα της απόχρωσης, βερνίκι προστασίας βάσης διαλύτου. Ενδεικτικά αναφέρεται το VISTA , το DECOLUX για γυαλιστερή όψη, το DECOFIN EPOXY SF (εποξειδικό γυαλιστερό βερνίκι 2 συστατικών) και το DECOFIN POLYURETHANE (πολυουρεθανικό ματ βερνίκι 2 συστατικών).
  2. Εφαρμογή της πούδρας με προηγούμενη διάλυσή της στο διάφανο βερνίκι διαλύτου DECOLUX. Η επιφάνεια εφαρμογής θα πρέπει να δεχθεί την κατάλληλη προεργασία που είναι απαραίτητη για την τοποθέτηση βερνικιού σε αυτήν. Νέες βαμμένες τοιχοποιίες, βάφονται με βερνίκι μετά την πάροδο 15 ημερών. Επιφάνειες ήδη βαμμένες με πλαστικά ή ριπολίνες, αρκεί να είναι απαλλαγμένες από σκόνες. Αναμειγνύουμε το φιαλίδιο LUSSO D’ ORO με τo ειδικό βερνίκι DECOLUX της DUROSTICK, αναδεύοντας επιμελώς για να επιτύχουμε την ομοιόμορφη κατανομή της στη μάζα του βερνικιού για 2-3 λεπτά. Αφήνουμε το μείγμα να ωριμάσει για 1-2 λεπτά και επαναλαμβάνουμε την ανάδευση για 2 λεπτά, έως ότου ομογενοποιηθεί πλήρως. Στη συνέχεια, εφαρμόζουμε το υλικό που θα προκύψει σε δύο επιστρώσεις, με ρολό μοχέρ ριπολίνης για τοιχοποιία ή πινέλο για μικρές επιφάνειες. Σε περίπτωση δημιουργίας πατίνας η εφαρμογή γίνεται με φυσικό σφουγγάρι ή με απομίμηση φυσικού σφουγγαριού, ταμποναριστά.
Κίνδυνος
Δηλώσεις επικινδυνότητας:
Δηλώσεις προφύλαξης:
Πρόσθετες πληροφορίες:

Τεμάχια:

  • Μοντέλο: LUSSO D'ORO
  • Βάρος αποστολής: 0.1 Κιλά
  • Προέλευση: DUROSTICK Ελλάδος

Παρακαλώ επιλέξτε (Μέσα σε παρενθέσεις ίσως να αναφέρεται και το ογκομετρικό βάρος αποστολής)

ΧρώμαCopyright © 2020 www.johnart.gr. Powered by www.gowebshop.gr