=== ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ===
Η ηλεκτρονική μας σελίδα μας χρησιμοποιεί cookies.
Διαθέτει πρωτόκολλο ασφαλείας SSL.
Ισχύουν οι κανόνες προστασίας δεδομένων (GDPR) της Ευρωπαϊκής Ένωσης.
Παρακαλούμε ενημερωθείτε περισσότερο κάνοντας κλικ εδώ...
Mετά τις πρόσφατες εξελίξεις στο θέμα της αντιμετώπισης της εξάπλωσης του ιού COVID-19 και εφαρμόζοντας την απόφαση της κυβέρνησης, το κατάστημά μας στη Θεσσαλονίκη θα παραμείνει κλειστό από την Τετάρτη 18 Μαρτίου μέχρι και το Σάββατο 11 Απριλίου.
Για όλο το διάστημα που είμαστε κλειστά, μπορείτε να μας καλείτε στα 6974762837 & 6934823060.
Κατά το διάστημα αυτό σας προτείνουμε να κάνετε της παραγγελίες σας μέσω της ηλεκτρονικής μας σελίδας, η οποία θα λειτουργεί κανονικά. Οι παραγγελίες σας θα αποστέλλονται με Courier.
--- Μείνετε σπίτι, προστατεύστε τον εαυτό σας και τους συνανθρώπους σας! ---

Γράσσο λιθίου ναυτιλιακής χρήσης

*Η τιμή εξαρτάται και από άλλες επιλογές. Εμφανίζεται στην λίστα υποεπιλογών του προϊόντος, κάτω αριστερά

Grasso Nautica

Διαθέσιμο σε σωληνάριο και βάζο. Λευκό γράσο λιθίου που περιέχει οξείδιο του τιτανίου και του ψευδαργύρου, ειδικά για τη λίπανση και την προστασία όλων των μηχανισμών που υπόκεινται σε δράση ύδατος αποπλύσεως. Ένα προϊόν που χρησιμοποιείται ευρέως στη θάλασσια, την αυτοκινητοβιομηχανία και στο σπίτι. Με την ειδική σύνθεση του, έχει συγκεκριμένες ιδιότητες, όπως: καλή σταθερότητα όταν εκτίθενται στο νερό, εξαιρετική προστασία σε διάβρωση και οξείδωση καθώς και υψηλή αντοχή σε ρουλεμάν φορτίου. Ιδανικό για εφαρμογές σε κινούμενα μέρη σε μηχανές θαλάσσης, θόλους τροχών, πείρους περιστροφής, μοχλούς, ράβδους, καλώδια, θήκες και γενικά σε όλους τους μηχανισμούς που βυθίζονται ολικώς ή μερικώς σε νερό, ακόμη και διακόπτες.
Διαθέσιμες συσκευασίες:
Εικόνα Κωδικός Συσκευασία
83930/125 Σωληνάριο 125 ml
83930/01 Βάζο 900 γραμμαρίων

Τεμάχια:

  • Μοντέλο: 83930
  • Προέλευση: ECO SERVICE

Παρακαλώ επιλέξτε (Μέσα σε παρενθέσεις ίσως να αναφέρεται και το ογκομετρικό βάρος αποστολής)Copyright © 2020 www.johnart.gr. Powered by www.gowebshop.gr