=== ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ===
Η ηλεκτρονική μας σελίδα μας χρησιμοποιεί cookies.
Διαθέτει πρωτόκολλο ασφαλείας SSL.
Ισχύουν οι κανόνες προστασίας δεδομένων (GDPR) της Ευρωπαϊκής Ένωσης.
Παρακαλούμε ενημερωθείτε περισσότερο κάνοντας κλικ εδώ...
Mετά τις πρόσφατες εξελίξεις στο θέμα της αντιμετώπισης της εξάπλωσης του ιού COVID-19 και εφαρμόζοντας την απόφαση της κυβέρνησης, το κατάστημά μας στη Θεσσαλονίκη θα παραμείνει κλειστό από την Τετάρτη 18 Μαρτίου μέχρι και την Κυριακή 27 Απριλίου.
Για όλο το διάστημα που είμαστε κλειστά, μπορείτε να μας καλείτε στα 6974762837 & 6934823060.
Κατά το διάστημα αυτό σας προτείνουμε να κάνετε της παραγγελίες σας μέσω της ηλεκτρονικής μας σελίδας, η οποία θα λειτουργεί κανονικά. Οι παραγγελίες σας θα αποστέλλονται με Courier.
--- Μείνετε σπίτι, προστατεύστε τον εαυτό σας και τους συνανθρώπους σας! ---

Έτοιμη κόλλα εσωτερικής χρήσης για πλάκες πολυστερίνης

*Η τιμή εξαρτάται και από άλλες επιλογές. Εμφανίζεται στην λίστα υποεπιλογών του προϊόντος, κάτω αριστερά

Styropor-Kleber
Διαθέσιμη σε συσκευασίες του 1 και των 4 κιλών.
Έτοιμη λευκή κόλλα PVA σε πάστα για πλάκες πολυστερίνης ή πολυουρεθάνης, για εσωτερική διακόσμηση και  μόνωση άριστης ποιότητας.

  • Δεν περιέχει διαλύτες
  • Έτοιμη για χρήση
  • Γίνεται λευκή όταν στεγνώσει
  • Καλυπτικότητα: περίπου 700 γραμμάρια ανά τετραγωνικό μέτρο.

Προετοιμασία επιφάνειας: Το υπόστρωμα πρέπει να είναι απορροφητικό, υγιές, στεγνό και απαλλαγμένο από αντικολλητικά (Σκόνη, γράσο, κλπ.). Να μην υπάρχουν ρωγμές, τρύπες και χτυπήματα.

Επεξεργασία: Απλώστε την κόλλα με οδοντωτή σπάτουλα ομοιόμορφα. Οι πλάκες πρέπει να τοποθετηθούν όταν η κόλλα είναι υγρή με μικρή πίεση.

Εισαγωγή. Για να κολλήσετε πλάκες στο ταβάνι, συνιστάται η εφαρμογή της κόλλας στο πίσω μέρος των πλακών. Μετά το στέγνωμα της κόλλας, οι επιφάνειες πρέπει να επικαλυφθούν με ταπετσαρία και να βαφούν. Για να εξασφαλιστεί η βέλτιστη πρόσφυση της ταπετσαρίας στις επιστρώσεις χρησιμοποιήστε ένα συγκολλητικό στρώμα από αραιωμένη κόλλα πολυστερίνης (με 20% επιπλέον νερό) εφαρμόζοντας με ένα ρολό. Αφαιρέστε υπολείμματα κόλλας αμέσως με νερό. Μην εφαρμόζετε κάτω από 5° C! Τα εργαλεία καθαρίζονται αμέσως μετά τη χρήση με καθαρό νερό.

Αποθήκευση: Φυλάσσεται σε δροσερό μέρος. Το δοχείο να διατηρείται ερμητικά κλειστό!

Τεμάχια:

  • Μοντέλο: 05-45-20-002 05-45-20-003
  • Προέλευση: DECOTRIC Γερμανίας

Παρακαλώ επιλέξτε (Μέσα σε παρενθέσεις ίσως να αναφέρεται και το ογκομετρικό βάρος αποστολής)Copyright © 2020 www.johnart.gr. Powered by www.gowebshop.gr