Πληροφορίες προέλευσης

= ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ =
Η ηλεκτρονική μας σελίδα μας χρησιμοποιεί cookies. Διαθέτει πρωτόκολλο ασφαλείας SSL. Ισχύουν οι κανόνες προστασίας δεδομένων (GDPR) της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Παρακαλούμε ενημερωθείτε περισσότερο κάνοντας κλικ εδώ...
Το κατάστημα θα παραμείνει κλειστό 13-20 Αυγούστου. Για οποιοδήποτε θέμα μπορείτε να καλέσετε στο 6974762837.

Θρεπτική πάστα ξύλων με κερί διαφανής 370ml

  • Μοντέλο: LACQ 6900
  • Βάρος αποστολής: 0.4 Κιλά
  • Προέλευση: LACQ

Decowax

Κερί που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τη συντήρηση ξύλινων επιφανειών. Κατασκευάζεται με παραδοσιακές μεθόδους που βασίζονται σε αποδεδειγμένη συνταγή ηλικίας 60 ετών. Η αλληλεπίδραση της καθαρής τερεβινθίνης, του φυσικού κεριού και του κεριού καρνάουμπα δημιουργεί μια φυσική λάμψη, δομή και απόδοση χρώματος. Παρέχει ένα προστατευτικό στρώμα και εξισώνει μικρές ανωμαλίες. Αυτό κάνει αυτό το κερί εξαιρετικά κατάλληλο για τη συντήρηση των επίπλων και των δαπέδων ή ως προστατευτικό ανώτερο στρώμα πάνω από τη βαφή κιμωλίας. Καθαρίζει, προστατεύει και συντηρεί ξύλινες επιφάνειες. Η επεξεργασία με αυτό το κερί προσφέρει μια όμορφη λάμψη και αφαιρεί επιφανειακά σημεία και γρατζουνιές. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να μετριάσει τα φωτεινά χρώματα, να εφαρμόσει μια αντικέ πατίνα. Επιπρόσθετα, το κερί μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να δώσει σε ένα ακατέργαστο ξύλο ένα χρώμα μοναδικό αποτέλεσμα.
Το υπόστρωμα
Προσκολλάται σε ένα πορώδες υπόστρωμα, όπως το ακατέργαστο ξύλο ή ένα στρώμα πορώδους χρώματος, όπως βαφή κιμωλίας. Πριν από την εφαρμογή του Decowax, θα πρέπει να αφαιρεθεί ένα λείο στρώμα λάκας. Το ξύλο είναι ένα φυσικό προϊόν, τα αποτελέσματα και το χρώμα μπορεί να διαφέρουν ανάλογα με το υπόστρωμα.
Εφαρμογή
1: Εφαρμόστε το Decowax χρησιμοποιώντας ένα πινέλο, σφουγγάρι ή πανί χωρίς χνούδι. Ένα πινέλο μπορεί να είναι βολικό για ξυλόγλυπτα ή ανάγλυφες επιφάνειες. 2: Απλώστε ομοιόμορφα το κερί στην επιφάνεια και μετά από δεκαπέντε έως τριάντα λεπτά σκουπίστε το περίσσιο κερί με ένα πανί, ώστε να παραμένει μόνο ένα λεπτό, ομοιόμορφο στρώμα. Αυτό επιτρέπει στο κερί να εμποτίσει το υπόστρωμα. 3: Αφήστε το υπόλοιπο κερί να εμποτίσει και να σκληρύνει όλη τη νύχτα και στη συνέχεια τρίψτε σφικτά το στρώμα κεριού. Με το γυάλισμα, το στρώμα κεριού γίνεται ομαλό, δυνατό και σκληρό και αποκτά μαλακή λάμψη.
Τελείωμα
Μια στρώση κεριού δεν απαιτεί περαιτέρω φινίρισμα. Ωστόσο, θα πρέπει να το επαναλάβετε από καιρό σε καιρό και πρέπει να συνεχίσετε να το διατηρείτε με κερί. Το στρώμα κεριού μπορεί εύκολα να περαστεί, συνολικά ή τοπικά.
Κάλυψη
Ανάλογα με το υπόστρωμα και τη μέθοδο εφαρμογής, η κάλυψη είναι περίπου 6 m2 ανά κουτί.

Σημαντικές πληροφορίες


Οι αναγραφόμενες τιμές συμπεριλαμβάνουν ΦΠΑ

Δεν χρειάζεστε πιστωτική κάρτα για να παραγγείλετε.
Όλα τα προϊόντα που εμφανίζονται είναι άμεσα διαθέσιμα.
Έδρα: Θεσσαλονίκη
Αποστέλλουμε και με αντικαταβολή σε όλη την Ελλάδα.

Ελάχιστα έξοδα αποστολής:
(Αντικαταβολή)
*για παραγγελίες
μέχρι 2 κιλά

Δωρεάν έξοδα αποστολής
για παραγγελίες
150€ και άνω
εφόσον δεν υπερβαίνουν τα 8 κιλά σε βάρος αποστολής
σε όλη την Ελλάδα.

Δεν καταλαβαίνετε κάτι;
Δείτε: Βοήθεια

Σημείο πώλησης Stanley Premium Club στην Θεσσαλονίκη

Εξουσιοδοτημένο μέλος του Kraft business club στην Θεσσαλονίκη

Θεσσαλονίκη: Πολλές ιστορίες, μια καρδιά!
Thessaloniki
Many stories, one heart

Επισκευτείτε την σελίδα μας στο facebook
Copyright © 2022 www.johnart.gr. Powered by www.gowebshop.gr