=== ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ===
Η ηλεκτρονική μας σελίδα μας χρησιμοποιεί cookies.
Διαθέτει πρωτόκολλο ασφαλείας SSL.
Ισχύουν οι κανόνες προστασίας δεδομένων (GDPR) της Ευρωπαϊκής Ένωσης.
Παρακαλούμε ενημερωθείτε περισσότερο κάνοντας κλικ εδώ...
Mετά τις πρόσφατες εξελίξεις στο θέμα της αντιμετώπισης της εξάπλωσης του ιού COVID-19 και εφαρμόζοντας την απόφαση της κυβέρνησης, το κατάστημά μας στη Θεσσαλονίκη θα παραμείνει κλειστό από την Τετάρτη 18 Μαρτίου μέχρι και το Σάββατο 11 Απριλίου.
Για όλο το διάστημα που είμαστε κλειστά, μπορείτε να μας καλείτε στα 6974762837 & 6934823060.
Κατά το διάστημα αυτό σας προτείνουμε να κάνετε της παραγγελίες σας μέσω της ηλεκτρονικής μας σελίδας, η οποία θα λειτουργεί κανονικά. Οι παραγγελίες σας θα αποστέλλονται με Courier.
--- Μείνετε σπίτι, προστατεύστε τον εαυτό σας και τους συνανθρώπους σας! ---

Ψαρόκολλα σε πέρλες σακουλάκι 1 κιλό

15,00€

Bone Glue in Pearl Form

Είναι καφέ-κιτρινωπές σε στερεή μορφή πέρλες, που εξάγεται από εκχυλίσματα ζωικής προέλευσης. Είναι η παραδοσιακή κόλλα για το ξύλο που χρησιμοποιείται από παλιά από τους ξυλουργούς, για την κόλληση των αρμών και των καπλαμάδων. Ένα απαραίτητο προϊόν για τους χειροτέχνες που εργάζονται στον τομέα της αποκατάστασης παλαιών επίπλων, η κόλλα των οστών έχει τα ιδανικά χαρακτηριστικά της ελαστικότητας και της αναστρεψιμότητας, καθιστώντας την την κύρια κόλλα για την αποκατάσταση του ξύλου.

Τρόπος χρήσης:

Είναι απαραίτητο να εξοπλιστείτε με οποιοδήποτε είδος δοχείου για τη θέρμανση του bain-marie. Τοποθετήστε στην κατσαρόλα την απαραίτητη ποσότητα κόλλας σε πέρλες και καλύψτε με κρύο ή ζεστό νερό.

Αφήστε το να ξεκουραστεί για δύο ώρες.

Οι πέρλες θα διογκωθούν και θα μαλακώσουν. Ζεσταίνετε το δοχείο με μια ηλεκτρικό μάτι (μην χρησιμοποιείτε φωτιά). Η θερμοκρασία δεν πρέπει να υπερβαίνει τους 50-55°C, αλλιώς η κόλλα θα χάσει όλες τις ιδιότητες συγκόλλησης. Κατά τη διάρκεια της φάσης ζεστάματος που διαρκεί 20-30 λεπτά, ανακατεύετε συνεχώς το προϊόν με ένα ραβδί. Η κόλλα θα διαλυθεί πλήρως στο νερό και θα γίνει παχύρευστη ως μέλι.


Τεμάχια:

  • Μοντέλο: CDOCOLLAP
  • Βάρος αποστολής: 1 Κιλά
  • Προέλευση: BORMA WACHS

Copyright © 2020 www.johnart.gr. Powered by www.gowebshop.gr