Πληροφορίες προέλευσης

= ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ =
Η ηλεκτρονική μας σελίδα μας χρησιμοποιεί cookies. Διαθέτει πρωτόκολλο ασφαλείας SSL. Ισχύουν οι κανόνες προστασίας δεδομένων (GDPR) της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Παρακαλούμε ενημερωθείτε περισσότερο κάνοντας κλικ εδώ...
Ελληνικά

Αντισκωριακό - λιπαντικό σπρέι 500ml με αρθρωτό ακροφύσιο

  • Μοντέλο: AC-90 TWIN SPRAY 500ML
  • Βάρος αποστολής: 0.6 Κιλά
  • Προέλευση: ACTION CAN

6,00€

Τεμάχια:

AC90®

Λιπαίνει κινούμενα μέρη για να διατηρεί την ομαλή και αποτελεσματική λειτουργία τους. Διεισδύει γρήγορα και απελευθερώνει βρωμιές και επικολλήσεις. Αφαιρεί την υγρασία και εξαλείφει τις βλάβες που προκαλούνται από υγρασία. Εξαιρετική βραχυπρόθεσμη αντιδιαβρωτική προστασία. Καθαρίζει αποτελεσματικά τις επιφάνειες, αφαιρώντας υπολείμματα, γράσα, βαρέα έλαια κλπ. Λιπαντικό πολλαπλών χρήσεων. Το AC-90 είναι ένα πραγματικό λιπαντικό πολλαπλών χρήσεων για επαγγελματίες συντήρησης και μηχανικής που απαιτούν λύση ενιαίας και γρήγορης επίλυσης σε κοινά προβλήματα.

Αφαιρεί υγρασία:
Περιέχει δραστικά συστατικά τα οποία γρήγορα εξαπλώνονται σε μικροσκοπικές επιφανειακές ανωμαλίες που μετατοπίζουν την υγρασία και εξαλείφοντας τις επαγόμενες από την υγρασία βλάβες στα κυκλώματα ανάφλεξης.
Προστατεύει από σκούριασμα:
Έχει εξαιρετική προστασία από τη διάβρωση των μεταλλικών εξαρτημάτων, απωθώντας την ατμοσφαιρική υγρασία και εμποδίζοντας τη σκουριά.
Λιπαίνει:
Διατηρεί τα κινούμενα μέρη σε ομαλή λειτουργία, εξαλείφοντας την ολίσθηση και αυξάνοντας την αποτελεσματικότητα. Δεν περιέχει σιλικόνη.
Διεισδύει και απελευθερώνει:
Διεισδύει γρήγορα και απελευθερώνει σφηνωμένα, διαβρωμένα και υπερβολικά σφιχτά συνδετικά στοιχεία, αφήνοντας μια λεπτή μεμβράνη λίπανσης για εύκολη επανατοποθέτηση και μελλοντική προστασία.
Καθαρίζει:
Χρησιμοποιείται για τον καθαρισμό σχεδόν όλων των επιφανειών, συμπεριλαμβανομένων μετάλλων, καουτσούκ, βινυλίου, των περισσότερων πλαστικών και των βαμμένων επιφανειών. Θα απομακρύνει αποτελεσματικά τη βρωμιά, τα υπολείμματα λίπους, τα αντιδιαβρωτικά επιχρίσματα με βάση το κερί και πολλά άλλα.


Σημαντικές πληροφορίες


Οι αναγραφόμενες τιμές συμπεριλαμβάνουν ΦΠΑ

Δεν χρειάζεστε πιστωτική κάρτα για να παραγγείλετε.
Όλα τα προϊόντα που εμφανίζονται είναι άμεσα διαθέσιμα.
Έδρα: Θεσσαλονίκη
Αποστέλλουμε και με αντικαταβολή σε όλη την Ελλάδα.

Ελάχιστα έξοδα αποστολής:

*για παραγγελίες μέχρι 2 κιλά
(Αντικαταβολή: 2,50€)

Δωρεάν έξοδα αποστολής
για παραγγελίες
150€ και άνω
εφόσον δεν υπερβαίνουν τα 8 κιλά σε βάρος αποστολής
σε όλη την Ελλάδα.

Δεν καταλαβαίνετε κάτι;
Δείτε: Βοήθεια

Σημείο πώλησης Stanley Premium Club στην Θεσσαλονίκη

Εξουσιοδοτημένο μέλος του Kraft business club στην Θεσσαλονίκη

Θεσσαλονίκη: Πολλές ιστορίες, μια καρδιά!
Thessaloniki
Many stories, one heart

Επισκευτείτε την σελίδα μας στο facebook
Copyright © 2024 www.johnart.gr. Powered by www.gowebshop.gr