= ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ =
Η ηλεκτρονική μας σελίδα μας χρησιμοποιεί cookies. Διαθέτει πρωτόκολλο ασφαλείας SSL. Ισχύουν οι κανόνες προστασίας δεδομένων (GDPR) της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Παρακαλούμε ενημερωθείτε περισσότερο κάνοντας κλικ εδώ...
Ελληνικά

Σπρέυ σφράγισης διαρροών 500ml

  • Μοντέλο: SPRAY SEAL
  • Βάρος αποστολής: 0.6 Κιλά
  • Προέλευση: MASTON Φινλανδίας

14,00€

Παρακαλώ επιλέξτε (Μέσα σε παρενθέσεις ίσως να αναφέρεται και το ογκομετρικό βάρος αποστολής)

Χρώμα


Τεμάχια:
Διαθέσιμο σε λευκό, τερρακόττα, καφέ, σκούρο γκρι και μαύρο.

Εύκολης χρήσης επικάλυψη καουτσούκ που σταματά και σφραγίζει τις διαρροές αμέσως. Γεμίζει και στεγανοποιεί διαρροές και ρωγμές, παρέχοντας μια εύκαμπτη στεγανή στεγανοποίηση που εμποδίζει τη διείσδυση της υγρασίας, τη σκουριά και τη διάβρωση. Διαθέτει ένα υψηλού βαθμού ιξώδες ειδικά σχεδιασμένο για να γεμίζει ρωγμές, κενά και τρύπες διατηρώντας παράλληλα υψηλή ευελιξία ακόμη και με αλλαγές θερμοκρασίας, αρμούς διαφόρων υλικών και ακτινοβολία UV. Περιέχει σχεδόν τριπλά στερεά σε σύγκριση με συμβατικά προϊόντα. Επομένως, η επίστρωση σφραγίζει γρήγορα και χτίζει μια παχιά επίστρωση και σας επιτρέπει να ψεκάσετε αρκετό υλικό ταυτόχρονα, χωρίς να σπαταλάτε χρόνο ενώ το προηγούμενο στρώμα στεγνώνει. Διατηρεί την ευελιξία του έτσι ώστε να μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τη σφράγιση διαρροών και ρωγμών σε μέταλλο, βινύλιο, πλαστικό, PVC, σκυρόδεμα και άλλες επιφάνειες όλο το χρόνο. Η επικάλυψή του μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε όλα, από τη στεγανοποίηση διαρροών στις ηλιοροφές, τους αεραγωγούς, τα αγωγούς αποχέτευσης, τα αγωγούς και τις υδρορροές για τη στεγανοποίηση μικρών ρωγμών θεμελίωσης. Αυτή η ευέλικτη επίστρωση μπορεί να βαφτεί με οποιαδήποτε βαφή αφού στεγνώσει.

Οδηγίες χρήσης:
Καθαρίστε την επιφάνεια από λάδια, γράσο, βρωμιά, κερί και σαθρή σκουριά. Ανακινήστε καλά το δοχείο πριν τη χρήση. Βαφή από απόσταση περίπου 15 -25 εκ. Ψεκάστε για δοκιμή πρώτα σε μια εξωτερική επιφάνεια για να ελέγξετε την απόσταση και την τεχνική του ψεκασμού. Βάλτε πρώτα ένα παχύ στρώμα. Αφήστε το περίπου 5 λεπτά μέχρι να κολλήσει. Ελέγξτε ότι όλα τα κενά και τις οπές αν καλύπτονται με την επικάλυψη. Επαναλάβετε εάν είναι απαραίτητο. Για να καθαρίσετε το ακροφύσιο, στρέψτε το δοχείο .Αναποδογυρίστε και ψεκάστε μέχρι να βγει μόνο προωθητικό. Ένα στρώμα κάλυψης περίπου 1 τετραγωνικό, ανάλογα με το πορώδες της επιφάνειας και το πάχος της στρώσης.


5 διαθέσιμα χρώματα:
Κωδικός Χρώμα
1970121-EU Μαύρο RAL9005
1970221-EU Λευκό RAL9003
1970800-EU Ανθρακί RAL7015
1970806 Καφέ
1970805 Τερακότα
Δείτε τα τεχνικά χαρακτηριστικά

Σημαντικές πληροφορίες


Οι αναγραφόμενες τιμές συμπεριλαμβάνουν ΦΠΑ

Δεν χρειάζεστε πιστωτική κάρτα για να παραγγείλετε.
Όλα τα προϊόντα που εμφανίζονται είναι άμεσα διαθέσιμα.
Έδρα: Θεσσαλονίκη
Αποστέλλουμε και με αντικαταβολή σε όλη την Ελλάδα.

Ελάχιστα έξοδα αποστολής:

*για παραγγελίες μέχρι 2 κιλά
(Αντικαταβολή: 2,50€)

Δωρεάν έξοδα αποστολής
για παραγγελίες
150€ και άνω
εφόσον δεν υπερβαίνουν τα 8 κιλά σε βάρος αποστολής
σε όλη την Ελλάδα.

Δεν καταλαβαίνετε κάτι;
Δείτε: Βοήθεια

Σημείο πώλησης Stanley Premium Club στην Θεσσαλονίκη

Εξουσιοδοτημένο μέλος του Kraft business club στην Θεσσαλονίκη

Θεσσαλονίκη: Πολλές ιστορίες, μια καρδιά!
Thessaloniki
Many stories, one heart

Επισκευτείτε την σελίδα μας στο facebook
Copyright © 2024 www.johnart.gr. Powered by www.gowebshop.gr