=== ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ===
Η ηλεκτρονική μας σελίδα μας χρησιμοποιεί cookies.
Διαθέτει πρωτόκολλο ασφαλείας SSL.
Ισχύουν οι κανόνες προστασίας δεδομένων (GDPR) της Ευρωπαϊκής Ένωσης.
Παρακαλούμε ενημερωθείτε περισσότερο κάνοντας κλικ εδώ...

Γάντια λάτεξ μπλε χωρίς πούδρα κατάλληλα για τρόφιμα πακέτο 100 τεμαχίων

13,00€

Venitactyl 1400B100 Disposable Gloves

Περιγραφή:
Κουτί διανομής με 100 αμφιδέξια γάντια χωρίς πούδρα νιτρίλιο, χλωριωμένο εσωτερικό. Κατάλληλο για επαφή με τρόφιμα. Πάχος: 0,10 χιλιοστά. Ελάχιστο μήκος: 24 εκατοστά. AQL 1.5.

Υλικά:
100% νιτρίλιο.

Πλεονεκτήματα:
Εναλλαξιμότητα (αμφιδέξια) επιδεξιότητα, την ευελιξία. Προστασία του προϊόντος χειρισμός. Νιτρίλιο που δίνει καλύτερη απόδοση από φυσικό λάτεξ ή βινύλιο. Είναι πιο εύκολο να εντοπίσετε στη θέση εργασίας (μπλε).

Δυνατά σημεία:
Υψηλή αντίσταση του PVC και νιτριλίου πάνω από latex, χωρίς τον κίνδυνο αλλεργίας. Αδιάβροχα γάντια. Λεπτότητα. Καλή αίσθηση της αφής. Αποδοχή για βιομηχανία τροφίμων και της γεωργίας. Απαλλαγμένα από σκόνη.

Παραδείγματα χρήσης:
Χειρισμό ακριβείας. Στίλβωση κοσμημάτων. Συναρμολόγηση ακριβείας. Δουλειά στο εργαστήριο. Κουζίνες εστίασης. Ινστιτούτα αισθητικής. Παρασκευή των προϊόντων διατροφής. Πολύ βρώμικες θέσεις εργασίας που δεν περιλαμβάνουν διαβρωτικά υλικά. Κτηνιατρική φροντίδα. Εργαστήρια. Μη αποστειρωμένες ιατρικές εξετάσεις και περίθαλψη.


Διαθέσιμα 1 πακέτο Νο8-9 και 1 πακέτο Νο9-10

Τεμάχια:

  • Μοντέλο: 1400B100
  • Βάρος αποστολής: 0.5 Κιλά
  • Προέλευση: DELTA PLUS (πρώην PANOPLY)

Παρακαλώ επιλέξτε (Μέσα σε παρενθέσεις ίσως να αναφέρεται και το ογκομετρικό βάρος αποστολής)Πελάτες που αγόρασαν αυτό το προϊόν αγόρασαν επίσης...


Copyright © 2020 www.johnart.gr. Powered by www.gowebshop.gr