=== ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ===
Η ηλεκτρονική μας σελίδα μας χρησιμοποιεί cookies.
Διαθέτει πρωτόκολλο ασφαλείας SSL.
Ισχύουν οι κανόνες προστασίας δεδομένων (GDPR) της Ευρωπαϊκής Ένωσης.
Παρακαλούμε ενημερωθείτε περισσότερο κάνοντας κλικ εδώ...

Εποξειδική κόλλα δύο συστατικών 2*15 ml με αργό στέγνωμα

7,00€

Araldite® Standard

Μια ισχυρή, χωρίς διαλύτες κόλλα κατάλληλη για όλα τα υλικά, ιδανικό για διαρκή σύνδεση και τις επισκευές. Ιδανική λύση για περίπλοκες εργασίες που απαιτούν προσαρμογή, χάρη σε ένα μακροχρόνιο χρόνο απασχόλησης.

Κολλάει μέταλλο, ξύλο, υλικά τοιχοποιίας, κεραμικά, γυαλί, ξηρό σκυρόδεμα, γυψοσανίδες, δέρμα, χαρτόνι, ύφασμα, καουτσούκ και τα περισσότερα πλαστικά (εκτός από πολυαιθυλένιο, πολυπροπυλένιο, τεφλόν).
Βεβαιωθείτε ότι οι επιφάνειες είναι καθαρές και απαλλαγμένες από σκόνη, διάβρωση, βρωμιά και λίπος. Για τη βέλτιστη πρόσφυση, ελαφρώς αγριέψτε τις επιφάνειες με γυαλόχαρτο και αφαιρέστε τυχόν λάδια με κατάλληλο διαλυτικό. Κατά την εφαρμογή πιέστε ελαφρά μέχρι να πήξει (σφιγκτήρες, ταινία) γύρω στις 8 ώρες. Αφήστε 14 ώρες για να στεγνώση τελείως και να αποκτήσει πλήρη αντοχή.

Η Araldite® είναι μια ισχυρή 2-συστατικών εποξειδική με μεγάλο χρόνο εργασίας. Επανατοποθετείται για 80 λεπτά. Ανθεκτική σε καύσιμα, χημικές ουσίες χτυπήματα. Αντοχή σε υψηλές θερμοκρασίες (-30°C έως 65°C). Αντέχει σε τραχύ χειρισμό.

Μην την χρησιμοποιείτε σε σκεύη που θα έρθουν σε επαφή με τρόφιμα.
Δεν συνιστάται για συγκόλληση καθρέπτων οδήγησης σε παρμπρίζ αυτοκινήτων.


Τεμάχια:

  • Μοντέλο: ARALDITE 400001
  • Βάρος αποστολής: 0.1 Κιλά
  • Προέλευση: ARALDITE Ελβετίας

Copyright © 2020 www.johnart.gr. Powered by www.gowebshop.gr