=== ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ===
Η ηλεκτρονική μας σελίδα μας χρησιμοποιεί cookies.
Διαθέτει πρωτόκολλο ασφαλείας SSL.
Ισχύουν οι κανόνες προστασίας δεδομένων (GDPR) της Ευρωπαϊκής Ένωσης.
Παρακαλούμε ενημερωθείτε περισσότερο κάνοντας κλικ εδώ...

Με αγορά προϊόντων Stanley 30€ και άνω, έχετε δώρο ένα συναρμολογούμενο

Αντισκωριακό - λιπαντικό σπρέι 200ml

3,00€

AC90®

Λιπαίνει κινούμενα μέρη για να διατηρεί την ομαλή και αποτελεσματική λειτουργία τους. Διεισδύει γρήγορα και απελευθερώνει βρωμιές και επικολλήσεις. Αφαιρεί την υγρασία και εξαλείφει τις βλάβες που προκαλούνται από υγρασία. Εξαιρετική βραχυπρόθεσμη αντιδιαβρωτική προστασία. Καθαρίζει αποτελεσματικά τις επιφάνειες, αφαιρώντας υπολείμματα, γράσα, βαρέα έλαια κλπ. Λιπαντικό πολλαπλών χρήσεων. Το AC-90 είναι ένα πραγματικό λιπαντικό πολλαπλών χρήσεων για επαγγελματίες συντήρησης και μηχανικής που απαιτούν λύση ενιαίας και γρήγορης επίλυσης σε κοινά προβλήματα.

Αφαιρεί υγρασία:
Περιέχει δραστικά συστατικά τα οποία γρήγορα εξαπλώνονται σε μικροσκοπικές επιφανειακές ανωμαλίες που μετατοπίζουν την υγρασία και εξαλείφοντας τις επαγόμενες από την υγρασία βλάβες στα κυκλώματα ανάφλεξης.
Προστατεύει από σκούριασμα:
Έχει εξαιρετική προστασία από τη διάβρωση των μεταλλικών εξαρτημάτων, απωθώντας την ατμοσφαιρική υγρασία και εμποδίζοντας τη σκουριά.
Λιπαίνει:
Διατηρεί τα κινούμενα μέρη σε ομαλή λειτουργία, εξαλείφοντας την ολίσθηση και αυξάνοντας την αποτελεσματικότητα. Δεν περιέχει σιλικόνη.
Διεισδύει και απελευθερώνει:
Διεισδύει γρήγορα και απελευθερώνει σφηνωμένα, διαβρωμένα και υπερβολικά σφιχτά συνδετικά στοιχεία, αφήνοντας μια λεπτή μεμβράνη λίπανσης για εύκολη επανατοποθέτηση και μελλοντική προστασία.
Καθαρίζει:
Χρησιμοποιείται για τον καθαρισμό σχεδόν όλων των επιφανειών, συμπεριλαμβανομένων μετάλλων, καουτσούκ, βινυλίου, των περισσότερων πλαστικών και των βαμμένων επιφανειών. Θα απομακρύνει αποτελεσματικά τη βρωμιά, τα υπολείμματα λίπους, τα αντιδιαβρωτικά επιχρίσματα με βάση το κερί και πολλά άλλα.Τεμάχια:

  • Μοντέλο: AC-90 200ML
  • Βάρος αποστολής: 0.3 Κιλά
  • Προέλευση: ACTION CAN

Copyright © 2020 www.johnart.gr. Powered by www.gowebshop.gr