=== ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ===
Η ηλεκτρονική μας σελίδα μας χρησιμοποιεί cookies.
Διαθέτει πρωτόκολλο ασφαλείας SSL.
Ισχύουν οι κανόνες προστασίας δεδομένων (GDPR) της Ευρωπαϊκής Ένωσης.
Παρακαλούμε ενημερωθείτε περισσότερο κάνοντας κλικ εδώ...
Mετά τις πρόσφατες εξελίξεις στο θέμα της αντιμετώπισης της εξάπλωσης του ιού COVID-19 και εφαρμόζοντας την απόφαση της κυβέρνησης, το κατάστημά μας στη Θεσσαλονίκη θα παραμείνει κλειστό από την Τετάρτη 18 Μαρτίου μέχρι και το Σάββατο 11 Απριλίου.
Για όλο το διάστημα που είμαστε κλειστά, μπορείτε να μας καλείτε στα 6974762837 & 6934823060.
Κατά το διάστημα αυτό σας προτείνουμε να κάνετε της παραγγελίες σας μέσω της ηλεκτρονικής μας σελίδας, η οποία θα λειτουργεί κανονικά. Οι παραγγελίες σας θα αποστέλλονται με Courier.
--- Μείνετε σπίτι, προστατεύστε τον εαυτό σας και τους συνανθρώπους σας! ---

Ασφάλεια συρόμενης πόρτας αλουμινίου λευκή (τεμάχιο)

3,50€

Τιγράκι

Πολύ γνωστός μηχανισμός ασφάλισης συρομένων από το 1990. Τοποθετείται από ένα στις δυο γωνίες του συρομένου φύλλου στην πλευρά του κλειδώματος και απέχει 5- 8 mm από την πάνω και κάτω κάσα.
Όταν το ασφαλίζουμε, τα δόντια ακουμπούν απλά στην κάσα, αλλά αν γίνει προσπάθεια διάρρηξης, το φύλλο σφηνώνει και δεν παραβιάζεται ούτε με λοστό γιατί λειτουργεί με την ανάδραση δηλ. με την δύναμη του διαρρήκτη.

Προϊόν που επίσης το συνιστούν οι ασφαλιστικές εταιρίες, ακόμη και η Αστυνομία κατά των διαρρήξεων, για τις συρόμενες μπαλκονόπορτες και παράθυρα.

Σετ 2 τιγράκια με τις ροδέλες τους

Μονόφυλλη πόρτα:

Σχεδιάγραμμα τοποθέτησης ασφάλειας τιγράκι σε μονόφυλλες πόρτες

Δίφυλλη πόρτα:

Σχεδιάγραμμα τοποθέτησης ασφάλειας τιγράκι σε δίφυλλες πόρτες

Θέσεις τοποθέτησης:

Βιδώνουμε το αντικλεπτικό επάνω στο συρόμενο φύλλο από την μέσα μεριά όπως δείχνει το σχέδιο προσέχοντας να αφήσουμε απόσταση 5 έως 8 χιλιοστά από την οριζόντια κάσα (πάνω και κάτω).

Για να το πετύχουμε αυτό ακουμπάμε το αντικλεπτικό στο σημείο που θέλουμε και σημαδεύουμε τις τρύπες με ένα μολύβι, αφού προηγουμένως πιέσουμε τα φύλλα της μπαλκονόπορτας για να κλείσουν καλά. Μετά τρυπάμε τα σημάδια με τρυπάνι 3 χιλιοστών και το βιδώνουμε

Όταν στρέψουμε το μοχλό, τα δόντια απλώς ακουμπούν στην κάσα, αλλά αν κάποιος προσπαθήσει να παραβιάσει την πόρτα, σφίγγουν και την ακινητοποιούν.
Όσο μεγαλύτερη είναι η δύναμη του διαρήκτη, τόσο περισσότερο η πόρτα σφηνώνει, σε τέτοιο σημείο που δεν παραβιάζεται ούτε με λοστό.

Ασφαλίζουμε πάντα και το πάνω και το κάτω για να λειτουργήσει.

Τεμάχια:

  • Μοντέλο: CAL-WHITE
  • Βάρος αποστολής: 0.15 Κιλά
  • Προέλευση: CAL Ελλάδος

Copyright © 2020 www.johnart.gr. Powered by www.gowebshop.gr