=== ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ===
Η ηλεκτρονική μας σελίδα μας χρησιμοποιεί cookies.
Διαθέτει πρωτόκολλο ασφαλείας SSL.
Ισχύουν οι κανόνες προστασίας δεδομένων (GDPR) της Ευρωπαϊκής Ένωσης.
Παρακαλούμε ενημερωθείτε περισσότερο κάνοντας κλικ εδώ...

Κρύσταλλοι Van Dyck σε συσκευασία των 250 γραμμαρίων

10,00€

Παραδοσιακή μέθοδος για το χρωματισμό σε δρυ, μαόνι και καρυδιά. φυσική χρωστική ουσία που κατασκευάζεται από φλοιό καρυδιού. Η ένταση του χρώματος ελέγχεται από τη δύναμη της αραίωσης. Παραδοσιακή, φυσική υδατοδιαλυτή βαφής με βάση το ξύλο που κατασκευάζεται από φλοιό καρυδιού. Παράγει ένα χρώμα που κυμαίνεται από ένα πολύ ανοιχτό καφέ έως σκούρο καφέ, ανάλογα με τη αραίωση.

Παρασκευή: Οι κρύσταλλοι διαλύονται σε ζεστό νερό (περίπου 100 g σε 1 λίτρο). ελέγξτε το χρώμα σε ένα εφεδρικό κομμάτι ξύλου, και το σκουραίνετε με την προσθήκη περισσότερων κρυστάλλων ή το ξανοίγετε με την προσθήκη περισσότερου νερού.

Εφαρμογή: Σε καθαρή άβαφη επιφάνεια, στεγνή και χωρίς σκόνη, εφαρμόζεται με πινέλο ή ένα σφουγγάρι και σκουπίστε τα περισεύματα με ένα πανί. Αφήστε το να στεγνώσει για τουλάχιστον 12 ώρες, στη συνέχεια τρίψτε τα κάτω ελαφρά με γυαλόχαρτο 240 ή 320.

Προφυλάξεις: Όταν χρησιμοποιείτε ένα βερνίκι νερού πάνω από το λεκέ, προσέξτε μην κάνετε πολλά περάσματα γιατί μπορεί να σκουρίνει πολύ. Δείτε τα τεχνικά χαρακτηριστικά

Τεμάχια:

  • Μοντέλο: 014515
  • Βάρος αποστολής: 0.3 Κιλά
  • Προέλευση: LIBERON Αγγλίας

Copyright © 2020 www.johnart.gr. Powered by www.gowebshop.gr