=== ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ===
Η ηλεκτρονική μας σελίδα μας χρησιμοποιεί cookies.
Διαθέτει πρωτόκολλο ασφαλείας SSL.
Ισχύουν οι κανόνες προστασίας δεδομένων (GDPR) της Ευρωπαϊκής Ένωσης.
Παρακαλούμε ενημερωθείτε περισσότερο κάνοντας κλικ εδώ...

Αλκυδικό υπόστρωμα διαλύτου με αντισκωριακά σωματίδια (μίνιο) για εσωτερική & εξωτερική χρήση κατάλληλο για επιφάνειες σιδήρου & χάλυβα

*Η τιμή εξαρτάται και από άλλες επιλογές. Εμφανίζεται στην λίστα υποεπιλογών του προϊόντος, κάτω αριστερά

Χαρακτηριστικά:
 • Δεν περιέχει μόλυβδο
 • Μακροχρόνια προστασία
 • Ισχυρή πρόσφυση

Ισχυρό αντιδιαβρωτικό υπόστρωμα μεταλλικών επιφανειών νέας τεχνολογίας χωρίς προσθήκη οξειδίου του μολύβδου. Προσφέρει μακροχρόνια προστασία στο μέταλλο λόγω των ισχυρών νέας γενιάς αντιδιαβρωτικών πρόσθετων που περιέχει και ισχυρή πρόσφυση στις σιδηρούχες επιφάνειες. Στεγνώνει γρήγορα, διαθέτει εξαιρετικό δούλεμα και καλυπτική ικανότητα.

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑΣ
  Για να εξασφαλιστεί καλύτερη πρόσφυση, η επιφάνεια πρέπει να είναι στεγνή, καθαρή και απαλλαγμένη από σκόνες, λίπη, λοιπά υπολείμματα, σαθρές παλιές βαφές κλπ. Σε περίπτωση παλαιών σκουριών, τρίψτε την επιφάνεια με το κατάλληλο γυαλόχαρτο. Χρησιμοποιείστε υγρή μέθοδο και αποφύγετε τη δημιουργία σκόνης. Απολιπάνετε την επιφάνεια χρησιμοποιώντας KRAFT ΔΙΑΛΥΤΙΚΟ ΠΙΝΕΛΟΥ. Σε νέες μεταλλικές επιφάνειες: πριν εφαρμόσετε την τελική επίστρωση, εφαρμόστε 1-2 στρώσεις του KRAFT MINIO και αποχαρτάρετε ελαφρώς μετά από τουλάχιστον 16 ώρες. Σε βαμμένες μεταλλικές επιφάνειες: Αφαιρέστε όλα τα υπολείμματα σαθρών χρωμάτων και εφαρμόστε 1 – 2 στρώσεις KRAFT MINIO. Μετά από 16 h αποχαρτάρετε ελαφρώς την επιφάνεια με υγρή μέθοδο και εφαρμόστε 2 στρώσεις το κατάλληλο τελικό βερνικόχρωμα της KRAFT.
ΟΔΗΓΙΕΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ
  Αν είναι απαραίτητο, πριν ξεκινήσετε το βάψιμο, αραιώστε την βαφή προσθέτοντας έως 5% κατ’ όγκο KRAFT ΔΙΑΛΥΤΙΚΟ ΠΙΝΕΛΟΥ. Κατάλληλα εργαλεία βαφής είναι: Πινέλο, ρολό ή πιστόλι airless. Εφαρμόστε 1-2 στρώση KRAFT MINIO για ιδανικό αποτέλεσμα. Στη συνέχεια εφαρμόστε 2 στρώσεις του τελικού χρώματος της KRAFT. Να εφαρμόζεται μόνο σε ανοιχτό ή καλά αεριζόμενο χώρο. Ελάχιστος χρόνος επαναβαφής 16 ώρες. Επιφανειακό στέγνωμα σε 1 – 2 ώρες στους 25οC και σχετική υγρασία 50%. Ο χρόνος στεγνώματος επηρεάζεται από τις καιρικές συνθήκες. Μην εφαρμόζετε σε θερμοκρασίες κάτω από 5°C και πάνω από 35°C καθώς και άνω του 65% σχετικής υγρασίας.
ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ
  Καθαρίστε αμέσως τα εργαλεία μετά τη χρήση τους, με KRAFT ΔΙΑΛΥΤΙΚΟ ΠΙΝΕΛΟΥ και έπειτα με ζεστό νερό και σαπούνι. Κλείστε καλά το δοχείο ώστε να διατηρηθεί σε καλή κατάσταση για μελλοντική χρήση και αποθηκεύστε το πριν και μετά τη χρήση σε δροσερό μέρος μακριά από την έκθεση στον ήλιο ή το παγετό.

Τεμάχια:

 • Μοντέλο: MINIO
 • Προέλευση: KRAFT Ελλάδος

Παρακαλώ επιλέξτε (Μέσα σε παρενθέσεις ίσως να αναφέρεται και το ογκομετρικό βάρος αποστολής)Copyright © 2020 www.johnart.gr. Powered by www.gowebshop.gr