Πληροφορίες προέλευσης

= ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ =
Η ηλεκτρονική μας σελίδα μας χρησιμοποιεί cookies. Διαθέτει πρωτόκολλο ασφαλείας SSL. Ισχύουν οι κανόνες προστασίας δεδομένων (GDPR) της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Παρακαλούμε ενημερωθείτε περισσότερο κάνοντας κλικ εδώ...
Το κατάστημα θα παραμείνει κλειστό 13-20 Αυγούστου. Για οποιοδήποτε θέμα μπορείτε να καλέσετε στο 6974762837.

Προστατευτικό λάδι συντήρησης ξύλων εξωτερικού χώρου 1 λίτρο

  • Μοντέλο: LACQ 6100
  • Βάρος αποστολής: 1 Κιλά
  • Προέλευση: LACQ

28,00€

Τεμάχια:

Natuleum

Παραδοσιακή συνταγή που αποτελείται από φυσικά κεριά, ρητίνες και έλαια για την εξαιρετική προστασία του υπαίθριου ξύλου. Παραμένει ευέλικτο για μεγάλο χρονικό διάστημα, διεισδύει πολύ καλά στους περισσότερους τύπους ξύλου και έχει εξαιρετική αντοχή στην υγρασία. Έχει ένα φυσικό βαθύ καφέ / μαύρο χρώμα. Επειδή δεν περιέχει πτητικές ενώσεις δεν υπάρχει απώλεια από την εξάτμιση και το 100% του υλικού παραμένει στο ξύλο μετά από ξήρανση.
Εφαρμογή:
Για χρήση σε όλους τους τύπους ξύλου, για αντοχή στη διείσδυση νερού και τη σήψη. Ιδιαίτερα κατάλληλο ως υποκατάστατο του ανθρακέλαιου και της λιθανθρακόπισσας. Για χρήση σε ξύλινα κιγκλιδώματα, υπόστεγα, αχυρώνες, περίφραξη, αποβάθρες, θέσεις αγκυροβολίας, πύλες κλπ. Λόγω του φυσικού καφέ / μαύρου χρώματος, είναι εξαιρετική για την ανανέωση ή τη διακόσμηση των εργασιών ξύλου, για παράδειγμα κρεβατοκάμαρα και κρεόσωτο.
Προτείνουμε:
Ιδιαίτερα γεμίζοντας όλες τις ρωγμές και τους ρόζους με το Natuleum® είναι η τέλεια πρόληψη της σήψης από μέσα. Ακόμη και μετά από χρόνια, παραμένει ελαστική και διατηρεί την υδατοαπωθητική λειτουργία της.
Εφαρμογή:
• Η επιφάνεια πρέπει να είναι στεγνή, απαλλαγμένη από σκόνη και απαλλαγμένη από οποιεσδήποτε επιφανειακές προσμείξεις, π.χ. λάδι ή γράσο, να απομακρύνετε τυχόν χαλαρά μέρη. Η λείανση δεν είναι απαραίτητη, μόνο εάν είναι επιθυμητό ένα απαλό αποτέλεσμα.
• Ανακατέψτε καλά πριν τη χρήση.
• Εφαρμόστε με πινέλο. Για να εξασφαλίσετε ένα τακτοποιημένο φινίρισμα, εφαρμόστε το Natuleum κατά μήκος της κατεύθυνσης του ξύλου.
• Το δεύτερο στρώμα μπορεί να εφαρμοστεί μόνο μετά από πλήρη ξήρανση της πρώτης στρώσης. Συνιστούμε να εφαρμόσετε τρία στρώματα σε ακατέργαστο ξύλο.
Το Lacq Natuleum® στεγνώνει αργά, ειδικά σε κρύο καιρό. Κατά συνέπεια, θα πρέπει κατά προτίμηση να εφαρμόζεται το καλοκαίρι. Κάτω από ήλιο, το Natuleum® τραβάει πολύ καλά στο ξύλο. Ανάλογα με τις συνθήκες περιβάλλοντος κατά την εφαρμογή, ο χρόνος στεγνώματος είναι μεταξύ 24 - 48 ωρών. Το ξύλο πρέπει να είναι επαρκώς στεγνό και να μην έχει προηγουμένως υποστεί επεξεργασία με επίστρωση στεγανοποίησης. Εάν το ξύλο έχει ήδη υποστεί επεξεργασία με ένα συντηρητικό ξύλου, όπως για παράδειγμα το καρβινόλιο, αυτό είναι αποδεκτό. Όλα τα ίχνη προϊόντων τύπου βερνικιού πρέπει να αφαιρεθούν εντελώς από την επιφάνεια του ξύλου πριν από την εφαρμογή του Natuleum®.
Αριθμός στρώσεων:
Κατά τη διάρκεια μιας πρώτης εφαρμογής συνιστάται η εφαρμογή δύο ή τριών στρώσεων, ειδικά όταν το Natuleum® απορροφάται στο ξύλο. Ποτέ μην αραιώνετε το Natuleum®, εφαρμόζετε τουλάχιστον σε θερμοκρασία δωματίου, ανακατεύετε καλά για να εξασφαλίσετε τη συνοχή του προϊόντος, ώστε το προϊόν να απορροφάται στο ξύλο με ομοιόμορφο τρόπο. Η δεύτερη επίστρωση πρέπει να εφαρμόζεται μόνο μετά την πλήρη ξήρανση ή την πλήρη απορρόφηση του ξύλου στο ξύλο. Ακόμα και με ζεστό και ξηρό καιρό πρέπει να λάβετε υπόψη περίπου 2 ημέρες.
Επιδιορθώσεις και συντήρηση:
Το Natuleum® μπορεί να εφαρμοστεί με την εφαρμογή για πολλά χρόνια χωρίς κίνδυνο ρωγμών ή ξεφλούδισμα. Εάν οι επικαλύψεις γίνουν πάρα πολύ παχιές, μπορούν να αποξεσθούν, με ξύστρα λείανσης. Μετά την αφαίρεση, εφαρμόστε μια νέα στρώση.
Κάλυψη:
Περίπου 6 m² ανά λίτρο. (Ανάλογα με την απορροφητικότητα και το προφίλ επιφάνειας του ξύλου.)
Καθαρίστε τα εργαλεία με white spirit.

Σημαντικές πληροφορίες


Οι αναγραφόμενες τιμές συμπεριλαμβάνουν ΦΠΑ

Δεν χρειάζεστε πιστωτική κάρτα για να παραγγείλετε.
Όλα τα προϊόντα που εμφανίζονται είναι άμεσα διαθέσιμα.
Έδρα: Θεσσαλονίκη
Αποστέλλουμε και με αντικαταβολή σε όλη την Ελλάδα.

Ελάχιστα έξοδα αποστολής:
(Αντικαταβολή)
*για παραγγελίες
μέχρι 2 κιλά

Δωρεάν έξοδα αποστολής
για παραγγελίες
150€ και άνω
εφόσον δεν υπερβαίνουν τα 8 κιλά σε βάρος αποστολής
σε όλη την Ελλάδα.

Δεν καταλαβαίνετε κάτι;
Δείτε: Βοήθεια

Σημείο πώλησης Stanley Premium Club στην Θεσσαλονίκη

Εξουσιοδοτημένο μέλος του Kraft business club στην Θεσσαλονίκη

Θεσσαλονίκη: Πολλές ιστορίες, μια καρδιά!
Thessaloniki
Many stories, one heart

Επισκευτείτε την σελίδα μας στο facebook
Copyright © 2022 www.johnart.gr. Powered by www.gowebshop.gr