Πληροφορίες προέλευσης

= ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ =
Η ηλεκτρονική μας σελίδα μας χρησιμοποιεί cookies. Διαθέτει πρωτόκολλο ασφαλείας SSL. Ισχύουν οι κανόνες προστασίας δεδομένων (GDPR) της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Παρακαλούμε ενημερωθείτε περισσότερο κάνοντας κλικ εδώ...
Ελληνικά

Διακοσμητικός ακρυλικός στόκος τεχνοτροπίας σε μορφή πούδρας λευκός 5 κιλά

  • Μοντέλο: MATIZ
  • Βάρος αποστολής: 5 Κιλά
  • Προέλευση: DUROSTICK Ελλάδος

15,12€

Τεμάχια:

Matiz Stucco Decorativo

Κάλυψη: 1,1 κιλό ανά τετραγωνικό μέτρο ανά χιλιοστό πάχους της στρώσης
EN 998 - 1 GP: CS II / WO κατά EN 998 - 1

Λεπτόκοκκο, πολυμερικό, λευκό κονίαμα, κατάλληλο για τη δημιουργία τεχνοτροπιών σε κάθε εσωτερική οικοδομική επιφάνεια. Η ειδική του σύνθεση, επιτρέπει τη δημιουργία καλλιτεχνημάτων με εξαιρετικό διακοσμητικό ενδιαφέρον. Προσφύεται ισχυρά σε κατάλληλα προετοιμασμένες επιφάνειες, δουλεύεται με χαρακτηριστική ευκολία, απλώνει θαυμάσια και επιτρέπει στον καλλιτέχνη εφαρμοστή να “παίξει” μαζί του έως ότου επιτύχει το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Ανθεκτικό στην καθημερινή χρήση των χώρων, δεν σκάει και δεν ρηγματώνεται, ενώ μπορεί να εφαρμοστεί με την ίδια επιτυχία σε ήδη βαμμένες ή και άβαφες επιφάνειες. Η λευκή του απόχρωση, αποτελεί τη βάση δημιουργίας πλούσιας γκάμας αποχρώσεων, μέσω του Δοσομετρικού Συστήματος DUROCOLOR.

Εφαρμογή:
Σε 2 λίτρα καθαρό νερό, αναμειγνύουμε 5 κιλά πούδρας και αναδεύουμε με δράπανο σε χαμηλές στροφές έως ότου δημιουργηθεί ένα συνεκτικό παστώδες μείγμα χωρίς σβώλους. Αφήνουμε περίπου 10 λεπτά το μείγμα να «ωριμάσει» και επαναλαμβάνουμε την ανάδευση χωρίς να προσθέσουμε επιπλέον νερό. Ο Διακοσμητικός Ακρυλικός Στόκος Τεχνοτροπίας, παραμένει εργάσιμος για 3-4 ώρες (ο χρόνος εξαρτάται από τις συνθήκες περιβάλλοντος). Συνιστάται περιοδική ανάδευση, χωρίς να προστεθεί νερό, ώστε το μείγμα να παραμείνει “αφράτο” με καλή εργασιμότητα, καθ’ όλη τη διάρκεια της εφαρμογής.
Το άπλωμά του στην επιφάνεια που θέλουμε να διακοσμήσουμε, γίνεται με ανοξείδωτη σπάτουλα και στοκαδόρο, η επιλογή των οποίων εξαρτάται από τη βούληση του καλλιτέχνη εφαρμοστή (εικ. 1). Ανάλογα με το εφέ που θέλουμε να αποδώσουμε διαφέρει το εργαλείο εφαρμογής ως προς το μέγεθος και τη μορφή του. Στην περίπτωση που παράλληλα με τη διακόσμηση θέλουμε να επιτύχουμε και διόρθωση της επιπεδότητας της επιφάνειας, τότε συνιστάται η χρήση οδοντωτής σπάτουλας με δόντια 3mm.
Εξασφαλίζει επιδιορθωτικά γεμίσματα, που στη συνέχεια με την ίσια πλευρά της σπάτουλας επιπεδώνονται και αποκτούν λείο φινίρισμα. Το τελικό συνιστώμενο πάχος κάθε στρώσης δεν πρέπει να ξεπερνάει τα 2 mm, ενώ η εφαρμογή ολοκληρώνεται σε δύο στρώσεις με διαφορά μεταξύ τους 2-3 ώρες, χρόνος που απαιτείται για το επιφανειακό στέγνωμα της πρώτης στρώσης.
Η διαδικασία εφαρμογής θυμίζει στα στάδιά της, το κλασσικό σπατουλάρισμα των επιφανειών, μόνο που σε αυτή την εφαρμογή το αποτέλεσμα είναι τελικό και φυσικά εντυπωσιακό. Αρχικά, στην κατάλληλα προετοιμασμένη επιφάνεια εφαρμογής, απλώνουμε με φαρδιά σπάτουλα σπατουλαρίσματος μία στρώση, που θα λειτουργήσει σαν λευκή βάση, θα αναδείξει και θα φωτίσει την διακοσμητική εφαρμογή που θα ακολουθήσει. Σημαντικό είναι, κατά το άπλωμα του υλικού η σπάτουλα να πατάει γερά στην επιφάνεια, ώστε να ελευθερώνει τυχόν εγκλωβισμένο αέρα που θα μπορούσε να δημιουργήσει φυσαλίδες ή φουσκώματα. Επίσης, το αποτέλεσμα της πρώτης στρώσης θα πρέπει να είναι λείο ώστε η δεύτερη στρώση να αναπτυχθεί ομαλά χωρίς εμπόδια.
Εφαρμόζεται σε στρώσεις πάχους 1-2 mm η κάθε μία.
Μετά από 3-4 ώρες και αφού η πρώτη στρώση έχει στεγνώσει, επανερχόμαστε για να δημιουργήσουμε τις τεχνοτροπίες που επιθυμούμε.
Επιλέγουμε μία από τις 20 διαφορετικές αποχρώσεις του συστήματος DUROCOLOR και με τη δοσομετρική σύριγγα που περιέχει τη χρωστική απόχρωση, ρίχνουμε στην πάστα μας σταγόνες χρώματος, τόσες όσες θα χρειαστούν για να δημιουργήσουν το επιθυμητό εφέ.
Αναδεύουμε πάστα και χρωστική τόσο όσο χρειάζεται για να διασκορπιστεί το χρώμα μέσα στην πάστα χωρίς όμως να ομογενοποιηθεί με αυτή. Με αυτό τον τρόπο μπορούμε να έχουμε “δυνατές” εμφανίσεις χρώματος μέσα στο σύνολο του διακοσμητικού μας στόκου που θα κάνουν ενδιαφέρον το τελικό αποτέλεσμα. Απλώνουμε τη χρωματισμένη πάστα στην επιφάνεια, με κάθετες, οριζόντιες ή και διαγώνιες κινήσεις, ανάλογα με την εικόνα που επιθυμούμε. Πατάμε με τη σπάτουλα επάνω στη λευκή βάση και δημιουργούμε έργο μοναδικής διακοσμητικής αξίας, ικανό να μας ταξιδεύει κάθε φορά που το αντικρίζουμε σε κλασσικές, μοντέρνες ή και μεταμοντέρνες διαδρομές.
Η δυνατότητα που έχει η κάθε εφαρμογή να εξελιχθεί, είναι στο χέρι του καλλιτέχνη εφαρμοστή, αφού με την ίδια λογική μπορεί να αναπτυχθεί δεύτερο, ακόμη και τρίτο χρώμα στην ίδια επιφάνεια συνθέτοντας έτσι ένα πολύχρωμο, τρισδιάστατο σύνολο υψηλής αισθητικής.
Οι επιφάνειες αδιαβροχοποιούνται και προστατεύονται ολοκληρωτικά για πολλά χρόνια, με το Διάφανο Ματ Βερνίκι Νερού DECOFIN, που θα τις απογειώσει αισθητικά χαρίζοντάς τους βάθος, χωρίς γυαλάδες που υποβαθμίζουν αισθητικά το αποτέλεσμα.
Εφαρμόζεται, τουλάχιστον 24 ώρες αργότερα από την εφαρμογή του στόκου, με ρολό (για το σύνολο της επιφάνειας) και πινέλο (για τα “κοψίματα”), σε 1-2 επιστρώσεις.

Σημαντικές πληροφορίες


Οι αναγραφόμενες τιμές συμπεριλαμβάνουν ΦΠΑ

Δεν χρειάζεστε πιστωτική κάρτα για να παραγγείλετε.
Όλα τα προϊόντα που εμφανίζονται είναι άμεσα διαθέσιμα.
Έδρα: Θεσσαλονίκη
Αποστέλλουμε και με αντικαταβολή σε όλη την Ελλάδα.

Ελάχιστα έξοδα αποστολής:

*για παραγγελίες μέχρι 2 κιλά
(Αντικαταβολή: 2,50€)

Δωρεάν έξοδα αποστολής
για παραγγελίες
150€ και άνω
εφόσον δεν υπερβαίνουν τα 8 κιλά σε βάρος αποστολής
σε όλη την Ελλάδα.

Δεν καταλαβαίνετε κάτι;
Δείτε: Βοήθεια

Σημείο πώλησης Stanley Premium Club στην Θεσσαλονίκη

Εξουσιοδοτημένο μέλος του Kraft business club στην Θεσσαλονίκη

Θεσσαλονίκη: Πολλές ιστορίες, μια καρδιά!
Thessaloniki
Many stories, one heart

Επισκευτείτε την σελίδα μας στο facebook
Copyright © 2024 www.johnart.gr. Powered by www.gowebshop.gr