Πληροφορίες προέλευσης

= ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ =
Η ηλεκτρονική μας σελίδα μας χρησιμοποιεί cookies. Διαθέτει πρωτόκολλο ασφαλείας SSL. Ισχύουν οι κανόνες προστασίας δεδομένων (GDPR) της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Παρακαλούμε ενημερωθείτε περισσότερο κάνοντας κλικ εδώ...
Ελληνικά

Λεπτόκοκκο τσιμεντοκονίαμα σπατουλαρίσματος

 • Μοντέλο: POWDERFINE PROFESSIONAL
 • Προέλευση: KRAFT Ελλάδος

*Η τιμή εξαρτάται και από άλλες επιλογές. Εμφανίζεται στην λίστα υποεπιλογών του προϊόντος, κάτω αριστερά

Παρακαλώ επιλέξτε (Μέσα σε παρενθέσεις ίσως να αναφέρεται και το ογκομετρικό βάρος αποστολής)Τεμάχια:
Χαρακτηριστικά:
 • Προσδίδει λεία επιφάνεια
 • Ανθεκτικό σε συστολές και διαστολές
 • Δεν ρηγματώνεται
 • Αντιμουχλικό

Λευκή λεπτόκοκκη τσιμεντοκονία σπατουλαρίσματος, τροποποιημένη με επιλεγμένες ρητίνες, βελτιωτικά και ειδικά πρόσθετα κατά της μούχλας. Κατάλληλο για εξομαλύνσεις επιφανειών από σοβά ή μπετόν, τραχύτητας έως και 3 χιλιοστών. Προσδίδει λεία και ιδιαίτερα ανθεκτική επιφάνεια. Δεν χρειάζεται αστάρωμα πριν την εφαρμογή του. Υπερτερεί απέναντι σε παραδοσιακούς λαδόστοκους που χαρακτηρίζονται από χρονοβόρο στέγνωμα και μετανάστευση-έκκριση λαδιού στην πάροδο του χρόνου, ακόμα και μετά από παρέλευση ετών. Παρουσιάζει μεγάλη ανθεκτικότητα σε υγρασία, παγετό και θερμοκρασιακές εναλλαγές, ευκολία ανάμιξης και εφαρμογής. Τρίβεται εύκολα και στεγνώνει γρήγορα. Αντικαθιστά τους σέρτικους στόκους. Εξασφαλίζει ταχύτερη παράδοση και χαμηλότερο κόστος βαφής.

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ & ΒΑΦΗ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑΣ
 • Για την εξασφάλιση καλής πρόσφυσης η επιφάνεια εφαρμογής θα πρέπει να είναι καθαρή, συμπαγής και ελεύθερη από σκόνες, λάδια, ασβέστη, πίσσες και σαθρά στοιχεία.
 • Τυχόν υπάρχουσες ρωγμές στην επιφάνεια, πρέπει να επιδιορθωθούν πριν την εφαρμογή.
 • Σε περιπτώσεις όπου το υπόστρωμα εμφανίζει μεγάλη απορροφητικότητα (γυψοσανίδες, τσιμεντοσανίδες κ.λ.π.) προτείνεται να προηγηθεί αστάρωμα με KRAFT DUR AQUA σε αραίωση 1:1 με νερό. Προσοχή: Η αραίωση του ασταριού πρέπει να είναι τέτοια ώστε να απορροφάται πλήρως και να μην δημιουργείται φιλμ στην επιφάνεια.
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΤΟΥ ΜΙΓΜΑΤΟΣ
  Σε καθαρό δοχείο που περιέχει 7-8 λίτρα καθαρό νερό, προστίθεται υπό συνεχή ανάδευση (με τη βοήθεια ηλεκτρικού αναδευτήρα, σε αργές στροφές) 20 κιλά KRAFT POWDERFINE.
 • Η ανάμιξη πρέπει να γίνει προσεκτικά, ώστε να μην παραμείνει ποσότητα σκόνης στα τοιχώματα ή στον πυθμένα του δοχείου. Το προϊόν είναι έτοιμο προς χρήση όταν το μίγμα γίνει ομοιογενές χωρίς σβώλους. Το ομογενοποιημένο μίγμα θα πρέπει να αναδεύεται ανά τακτά χρονικά διαστήματα, ώστε να μην απαιτηθεί επιπλέον προσθήκη νερού.
ΟΔΗΓΙΕΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ
 • Η εφαρμογή του KRAFT POWDERFINE στο υπόστρωμα προτείνεται σε πάχος από 1 έως 3 χιλιοστά, χρησιμοποιώντας επίπεδη σπάτουλα και εξασφαλίζοντας πλήρη κάλυψη του υποστρώματος.
 • Για εφαρμογή του μίγματος σε σοβά ή μπετόν εξωτερικού χώρου, καθώς και σε επιφάνειες με ιδιαίτερα προβλήματα ρηγματώσεων ή υγρασίας, απαιτείται η προσθήκη τουλάχιστον 1 L του ειδικού βελτιωτικού πολυμερούς KRAFT POWDERBOND, αντικαθιστώντας ισόποσο μέρος ή κλάσμα της απαιτούμενης ποσότητας νερού.
 • Ελάχιστος χρόνος τριψίματος / επαναεφαρμογής: 6 ώρες.
 • Μην εφαρμόζετε σε θερμοκρασίες κάτω από 5°C και πάνω από 35°C καθώς και σε σχετική υγρασία άνω του 80%. Τους καλοκαιρινούς μήνες συνιστάται η διαβροχή της επιφάνειας με νερό πριν την επίστρωση, σαν μέτρο προφύλαξης κατά της ταχείας εξάτμισης του νερού που περιέχει το μίγμα.
 • Το τελικό χρώμα εφαρμόζεται αφού ασταρωθεί ο KRAFT POWDERFINE με μία στρώση KRAFT DUR AQUA. ΠΡΟΣΟΧΗ: Η αραίωση του ασταριού πρέπει να είναι τέτοια ώστε να απορροφάται πλήρως και να μη δημιουργείται φιλμ στην επιφάνεια. Μην εφαρμόζετε τον KRAFT POWDERFINE πάνω σε γυαλιστερές ή μη απορροφητικές επιφάνειες όπως μέταλλο, πλακίδια, κ.λ.π.
 • Μην προσθέτετε τσιμέντο, γύψο ή αδρανή υλικά στο μίγμα.
 • Μην εφαρμόζετε τον KRAFT POWDERFINE σε εξωτερικούς χώρους χωρίς την προσθήκη POWDERBOND.

Σημαντικές πληροφορίες


Οι αναγραφόμενες τιμές συμπεριλαμβάνουν ΦΠΑ

Δεν χρειάζεστε πιστωτική κάρτα για να παραγγείλετε.
Όλα τα προϊόντα που εμφανίζονται είναι άμεσα διαθέσιμα.
Έδρα: Θεσσαλονίκη
Αποστέλλουμε και με αντικαταβολή σε όλη την Ελλάδα.

Ελάχιστα έξοδα αποστολής:

*για παραγγελίες μέχρι 2 κιλά
(Αντικαταβολή: 2,50€)

Δωρεάν έξοδα αποστολής
για παραγγελίες
150€ και άνω
εφόσον δεν υπερβαίνουν τα 8 κιλά σε βάρος αποστολής
σε όλη την Ελλάδα.

Δεν καταλαβαίνετε κάτι;
Δείτε: Βοήθεια

Σημείο πώλησης Stanley Premium Club στην Θεσσαλονίκη

Εξουσιοδοτημένο μέλος του Kraft business club στην Θεσσαλονίκη

Θεσσαλονίκη: Πολλές ιστορίες, μια καρδιά!
Thessaloniki
Many stories, one heart

Επισκευτείτε την σελίδα μας στο facebook
Copyright © 2024 www.johnart.gr. Powered by www.gowebshop.gr