Πληροφορίες προέλευσης

= ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ =
Η ηλεκτρονική μας σελίδα μας χρησιμοποιεί cookies. Διαθέτει πρωτόκολλο ασφαλείας SSL. Ισχύουν οι κανόνες προστασίας δεδομένων (GDPR) της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Παρακαλούμε ενημερωθείτε περισσότερο κάνοντας κλικ εδώ...
Ελληνικά

Υλικό αρμού για στοκάρισμα αρμών γυψοσανίδων 5 κιλά

  • Μοντέλο: UNIFLOT 5KG
  • Βάρος αποστολής: 5 Κιλά
  • Προέλευση: KNAUF Γερμανίας

8,50€

Τεμάχια:
Knauf Uniflott χρησιμοποιείται για σπατουλάρισμα με το χέρι χωρίς ταινία αρμού, σε γυψοσανίδες με άκρα HRK (ημιστρόγγυλα), HRAK (ημιστρόγγυλα και λοξά), SKF, σε διάτρητες γυψοσανίδες, σε ινοσανίδες (Faserplatten, Vidifloor/wall), για γεμίσματα τρυπών, σχισμών καθώς και γυψομοντέλων (καλλιτεχνίας)

Πρώτη επιφάνεια (υπόστρωμα) / προεργασία
Οι γυψοσανίδες πριν την αρμολόγηση, πρέπει να είναι σταθερά βιδωμένες πάνω στο μεταλλικό σκελετό, στεγνές, καθαρές και ξεσκονισμένες στην περιοχή των αρμών. Προσοχή, οι κεφαλές των βιδών να μην προεξέχουν Οι αρμοί των ινοσανίδων πρέπει να έχουν μία απόσταση μεταξύ τους περίπου 5-7 mm. Επίσης, πληγέντα σημεία (γραντζουνιές ή κενά ) γεμίζονται με Knauf – Uniflott.

Ανάμειξη
Αδειάστε το Knauf Uniflott σε δοχείο με καθαρό νερό, ρίξτε σε 1,2 lt καθαρού νερού περίπου 2,5 kg Knauf Uniflott και ανακατέψτε με το μυστρί δίχως καμιά άλλη πρόσμειξη. Προσοχή, δεν πρέπει να αναμειγνύεται με άλλα παρεμφερή υλικά διότι υπάρχει κίνδυνος να αλλοιωθούν οι ιδιότητές του. Ανακατέψτε το Knauf Uniflott μέχρι το υλικό να σχηματιστεί μία ομοιογενής μάζα (κρέμα) και χωρίς «σβώλους». Όλα τα εργαλεία που θα χρησιμοποιηθούν (π.χ. κουβάς, μυστρί) πρέπει να είναι καθαρά.

Χρόνος δουλέματος
45 λεπτά μετά το ανακάτεμα. Τυχόν λερωμένα σκεύη, εργαλεία (π.χ. κουβάς, μυστρί, σπάτουλα), επισπεύδουν το χρόνο πήξης του υλικού.

Ατμοσφαιρικές και θερμοκρασιακές συνθήκες κατά την επεξεργασία
Η αρμολόγηση μπορεί να ακολουθήσει μόνο, όταν δεν αναμένονται πλέον συστολές ή διαστολές των γυψοσανίδων από μεταβολές της σχετικής υγρασίας ή θερμοκρασίας στο χώρο τοποθέτησης. Η θερμοκρασία του περιβάλλοντος και του υποστρώματος δεν πρέπει να είναι χαμηλότερη από +10 βαθμούς κελσίου (C). Οι υγρές κατασκευές δαπέδων ή επιχρισμάτων θα πρέπει να έχουν τελειώσει διότι η υγρασία εμποδίζει το στέγνωμα και διογκώνει τους αρμούς. Επίσης θερμές ασφαλτικές επικαλύψεις θα πρέπει να προηγηθούν της αρμολόγησης των γυψοσανίδων.

Τρόπος επεξεργασίας (εφαρμογής)
Εργαλεία: Knauf Βιδοσπάτουλα στοκαρίσματος πλάτους 15cm, Knauf σπάτουλα στοκαρίσματος 20cm, Knauf σπάτουλα φινιρίσματος 28cm.

Διαδικασία: Στοκάρισμα των αρμών. Πριν περάσετε τις επόμενες στρώσεις σπατουλαρίσματος, η κάθε προηγούμενη πρέπει να έχει σταθεροποιηθεί και να είναι στεγνή. Σπατουλάρετε επίσης και τις κεφαλές των βιδών. Μετά από 40 λεπτά (min), μπορείτε να εξαφανίσετε τα διάφορα εξογκώματα και προεξοχές που θα δημιουργηθούν. Κατόπιν με το μυστρί ή τη σπάτουλα λειάνετε τις τυχόν ανωμαλίες. Μετά το πέρας των εργασιών πρέπει να καθαρίζονται αμέσως τα εργαλεία και τα σκεύη με νερό για την επόμενη χρήση τους. Κατά την τοποθέτηση του υλικού σε ταπετσαρίες, επιτρέπετε να χρησιμοποιηθεί κόλλα, μόνο από μεθυλική κυτταρίνη (Methylcellulose).

Σημαντικές πληροφορίες


Οι αναγραφόμενες τιμές συμπεριλαμβάνουν ΦΠΑ

Δεν χρειάζεστε πιστωτική κάρτα για να παραγγείλετε.
Όλα τα προϊόντα που εμφανίζονται είναι άμεσα διαθέσιμα.
Έδρα: Θεσσαλονίκη
Αποστέλλουμε και με αντικαταβολή σε όλη την Ελλάδα.

Ελάχιστα έξοδα αποστολής:

*για παραγγελίες μέχρι 2 κιλά
(Αντικαταβολή: 2,50€)

Δωρεάν έξοδα αποστολής
για παραγγελίες
150€ και άνω
εφόσον δεν υπερβαίνουν τα 8 κιλά σε βάρος αποστολής
σε όλη την Ελλάδα.

Δεν καταλαβαίνετε κάτι;
Δείτε: Βοήθεια

Σημείο πώλησης Stanley Premium Club στην Θεσσαλονίκη

Εξουσιοδοτημένο μέλος του Kraft business club στην Θεσσαλονίκη

Θεσσαλονίκη: Πολλές ιστορίες, μια καρδιά!
Thessaloniki
Many stories, one heart

Επισκευτείτε την σελίδα μας στο facebook
Copyright © 2024 www.johnart.gr. Powered by www.gowebshop.gr