Πληροφορίες προέλευσης

= ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ =
Η ηλεκτρονική μας σελίδα μας χρησιμοποιεί cookies. Διαθέτει πρωτόκολλο ασφαλείας SSL. Ισχύουν οι κανόνες προστασίας δεδομένων (GDPR) της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Παρακαλούμε ενημερωθείτε περισσότερο κάνοντας κλικ εδώ...
Ελληνικά

Υλικό αρμού με βάση το γύψο για στοκάρισμα αρμών γυψοσανίδων 5 κιλά

  • Μοντέλο: FUNGENFULLER 5KG
  • Βάρος αποστολής: 5 Κιλά
  • Προέλευση: KNAUF Γερμανίας

5,50€

Τεμάχια:
Το Knauf-Fugenfuller Leicht είναι υλικό αρμού με βάση το γύψο. Χρησιμοποιείται για το στοκάρισμα αρμών γυψοσανίδων, είτε με λοξά άκρα (ΑΚ) είτε με λοξά και ημιστρόγγυλα άκρα (HRAK), και οπωσδήποτε με χρήση ταινίας αρμού. Επίσης χρησιμοποιείται για την επικόλληση γυψοσανίδων σε επίπεδες επιφάνειες, για την επιδιόρθωση φθαρμένων γυψοσανίδων, για συγκόλληση και σπατουλάρισμα γυψοτούβλων και για γέμισμα αρμών προκατασκευασμένων στοιχείων σκυροδέματος και ελαφροσκυροδέματος.

Υπόστρωμα / Προεργασία
Οι γυψοσανίδες πριν την αρμολόγηση πρέπει να είναι σταθερά βιδωμένες, στεγνές καθαρές και ξεσκονισμένες στην περιοχή των αρμών και οι κεφαλές των βιδών να μην προεξέχουν.

Ανάμειξη
Αδειάστε το Knauf-Fugenfuller Leicht σε δοχείο με καθαρό νερό, σε αναλογία όγκου 4:3 ή 2,5Kg Fugenfuller σε 1lt νερό περίπου, μέχρι να σχηματιστούν «στεγνά νησάκια» στην στάθμη του νερού. Αφήστε το μίγμα επί 2-3 λεπτά να απορροφήσει και ανακατέψτε το με το μυστρί μέχρι να σχηματισθεί μία ομοιογενής μάζα χωρίς σβώλους. Δεν πρέπει να αναμιγνύεται με άλλα παρεμφερή υλικά γιατί μπορούν να αλλοιωθούν οι ιδιότητές του. Χρησιμοποιήστε καθαρά σκεύη και εργαλεία ανάμειξης.

Εργασιμότητα
Από το ανακάτεμα 30 λεπτά περίπου. Το υλικό που αρχίζει να στεγνώνει δεν πρέπει να επαναχρησιμοποιείται. Τυχόν λερωμένα σκεύη και εργαλεία ανάμειξης επισπεύδουν την πήξη του υλικού.

Ατμοσφαιρικές και Θερμοκρασιακές συνθήκες
Η αρμολόγηση πρέπει να γίνεται όταν δεν αναμένονται πλέον συστολές ή διαστολές των γυψοσανίδων από μεταβολές της σχετικής υγρασίας ή θερμοκρασίας στο χώρο τοποθέτησης. Η θερμοκρασία του περιβάλλοντος και του υποστρώματος δεν πρέπει να είναι χαμηλότερη από 10°C. Υγρές κατασκευές δαπέδων ή επιχρισμάτων θα πρέπει να έχουν τελειώσει διότι η υγρασία εμποδίζει το στέγνωμα και διογκώνει τους αρμούς. Επίσης θερμές ασφαλτικές επαλείψεις, θα πρέπει να προηγηθούν της αρμολόγησης των γυψοσανίδων.

Τρόπος εφαρμογής
Εργαλεία: Βιδοσπάτουλα στοκαρίσματος πλάτος: 15cm / σπάτουλα στοκαρίσματος πλάτος: 20cm / σπάτουλα φινιρίσματος πλάτος: 28cm. Διαδικασία: Στοκάρισμα των αρμών, τοποθέτηση της ταινίας αρμού και ενσωμάτωσή της πιέζοντας με την σπάτουλα. Πριν περάσετε τις επόμενες στρώσεις σπατουλαρίσματος, η κάθε προηγούμενη πρέπει να έχει στερεοποιηθεί και να είναι στεγνή. Σπατουλάρετε επίσης και τις κεφαλές των βιδών. Λειάνετε τις τυχόν μικροανωμαλίες της επιφάνειας με τριβίδι – συρμάτινο γυαλόχαρτο ή με παλμικό τριβείο. Μετά το τέλος της εργασίας πρέπει να καθαρίζονται αμέσως τα εργαλεία και τα σκεύη, με νερό. Λεπτομέρειες οδηγίες εργασίας περιέχονται στο τεχνικό φυλλάδιο Κ462.

Αποθήκευση
Τα σακιά αποθηκεύονται σε ξερό περιβάλλον πάνω σε ξύλινη παλέτα. Ανοιγμένα ή σκισμένα σακιά να χρησιμοποιούνται πρώτιστα. Χρόνος αποθήκευσης: περίπου 6 μήνες. 

Σημαντικές πληροφορίες


Οι αναγραφόμενες τιμές συμπεριλαμβάνουν ΦΠΑ

Δεν χρειάζεστε πιστωτική κάρτα για να παραγγείλετε.
Όλα τα προϊόντα που εμφανίζονται είναι άμεσα διαθέσιμα.
Έδρα: Θεσσαλονίκη
Αποστέλλουμε και με αντικαταβολή σε όλη την Ελλάδα.

Ελάχιστα έξοδα αποστολής:

*για παραγγελίες μέχρι 2 κιλά
(Αντικαταβολή: 2,50€)

Δωρεάν έξοδα αποστολής
για παραγγελίες
150€ και άνω
εφόσον δεν υπερβαίνουν τα 8 κιλά σε βάρος αποστολής
σε όλη την Ελλάδα.

Δεν καταλαβαίνετε κάτι;
Δείτε: Βοήθεια

Σημείο πώλησης Stanley Premium Club στην Θεσσαλονίκη

Εξουσιοδοτημένο μέλος του Kraft business club στην Θεσσαλονίκη

Θεσσαλονίκη: Πολλές ιστορίες, μια καρδιά!
Thessaloniki
Many stories, one heart

Επισκευτείτε την σελίδα μας στο facebook
Copyright © 2024 www.johnart.gr. Powered by www.gowebshop.gr