=== ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ===
Η ηλεκτρονική μας σελίδα μας χρησιμοποιεί cookies.
Διαθέτει πρωτόκολλο ασφαλείας SSL.
Ισχύουν οι κανόνες προστασίας δεδομένων (GDPR) της Ευρωπαϊκής Ένωσης.
Παρακαλούμε ενημερωθείτε περισσότερο κάνοντας κλικ εδώ...
Mετά τις πρόσφατες εξελίξεις στο θέμα της αντιμετώπισης της εξάπλωσης του ιού COVID-19 και εφαρμόζοντας την απόφαση της κυβέρνησης, το κατάστημά μας στη Θεσσαλονίκη θα παραμείνει κλειστό από την Τετάρτη 18 Μαρτίου μέχρι και την Κυριακή 27 Απριλίου.
Για όλο το διάστημα που είμαστε κλειστά, μπορείτε να μας καλείτε στα 6974762837 & 6934823060.
Κατά το διάστημα αυτό σας προτείνουμε να κάνετε της παραγγελίες σας μέσω της ηλεκτρονικής μας σελίδας, η οποία θα λειτουργεί κανονικά. Οι παραγγελίες σας θα αποστέλλονται με Courier.
--- Μείνετε σπίτι, προστατεύστε τον εαυτό σας και τους συνανθρώπους σας! ---

Μαγνητικό χρώμα σε σπρέι 400ml

9,00€

Magnetic Spray

Βαφή με βάση ειδικά μαγνητικά στοιχεία. Ιδανική για να επιτυγχάνονται εύκολα μαγνητικές επιφάνειες όπου μπορούν να τοποθετηθούν μαγνήτες. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να τοποθετούνται εύκολα, με μαγνήτες, η λίστα με τα ψώνια, φωτογραφίες, posters, ζωγραφιές, μηνύματα κλπ.
Για να επιτευχθεί καλή μαγνήτιση περάστε τη βαφή τουλάχιστον 6-8 φορές σταυρωτά σε χρονική απόσταση ανάμεσά τους 5-7 λεπτών. Όσες περισσότερες φορές περάσετε τη βαφή τόσο υψηλότερη θα είναι η μαγνήτιση. Το προϊόν μπορεί να χρησιμοποιηθεί πάνω σε ξύλινες επιφάνειες, πόρτες, πλάκες, γυψοσανίδα, τοίχους, πίνακες από PVC.
Δεν συνιστάται για πολυαιθυλένιο, πολυπροπυλένιο. Δεν είναι κατάλληλο για φελιζόλ.
Στεγνώνει στην αφή σε 20-30 λεπτά αλλά μπορεί να προστεθεί πάνω της οποιοδήποτε άλλο βερνίκι σπρέι με διαλυτικό ή με νερό μετά 24 ώρες τουλάχιστον. Τρόπος χρήσης: Ανακινήστε τη φιάλη για 1-2 λεπτά πριν τη χρήση και ψεκάστε σε απόσταση 25-30 εκατοστών το προϊόν πάνω στην επιφάνεια.
Η βανδαλική χρήση του προϊόντος συνεπάγεται σοβαρές κυρώσεις.
Αφαίρεση βερνικιού: με Ακετόνη και/ή Διαλυτικό Νίτρο.


Τεμάχια:

  • Μοντέλο: 86110/04
  • Βάρος αποστολής: 0.5 Κιλά
  • Προέλευση: ECO SERVICE

Copyright © 2020 www.johnart.gr. Powered by www.gowebshop.gr