=== ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ===
Η ηλεκτρονική μας σελίδα μας χρησιμοποιεί cookies.
Διαθέτει πρωτόκολλο ασφαλείας SSL.
Ισχύουν οι κανόνες προστασίας δεδομένων (GDPR) της Ευρωπαϊκής Ένωσης.
Παρακαλούμε ενημερωθείτε περισσότερο κάνοντας κλικ εδώ...

Ελαστομερές ακρυλικό στεγανωτικό επίχρισμα κάθετων επιφανειών μεγάλης ελαστικότητας λευκό

*Η τιμή εξαρτάται και από άλλες επιλογές. Εμφανίζεται στην λίστα υποεπιλογών του προϊόντος, κάτω αριστερά

FACADES ELASTIC SHIELD

Ελαστομερές τροποποιημένο ακρυλικό επίχρισμα για μόνωση κάθετων επιφανειών


Ελαστομερές υδατικής διασποράς τροποποιημένο ακρυλικό επίχρισμα για κάθετες εξωτερικές επιφάνειες.

Έχει μεγάλη ελαστικότητα ακόμα και σε πολύ χαμηλές θερμοκρασίες, έτσι ώστε να ακολουθεί τις συστολές και διαστολές των επιφανειών, γεφυρώνοντας τις μικρές ρωγμές. Σχηματίζει ελαστομερές δίκτυο πολύ χαμηλής απορρόφησης ύδατος και εξαιρετικά μεγάλης αντοχής με αποτέλεσμα να μονώνει και να προστατεύει τις προσόψεις και τις επιφάνειες από βρωμιές, λεκέδες, χημικούς ρύπους, υγρασία, βροχή, παγετό και ακραίες καιρικές συνθήκες για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Είναι σχεδιασμένο να εφαρμόζεται όπου απαιτείται βελτίωση καθώς και προστασία των εξωτερικών επιφανειών κατοικιών, εμπορικών, βιομηχανικών και ιστορικών κτιρίων με τη διασφάλιση του χαμηλού κόστους συντήρησης για χρονικό διάστημα μέχρι 5 χρόνια όταν η εφαρμογή γίνεται σύμφωνα με τις προδιαγραφές της Kraft. Διαθέτει υψηλή ελαστικότητακαι αντέχει στην επιμήκυνση πάνω από 300%. Εφαρμόζεται σε νέες ή βαμμένες, κατάλληλα προετοιμασμένες, επιφάνειες όπως τοίχοι, σοβά, εμφανές μπετόν, τσιμέντα, ξύλα κτλ. Είναι υψηλής καλυπτικότητας επίχρισμα με μαλακό δούλεμα, καλό άπλωμα, εύκολη και γρήγορη εφαρμογή. Διατίθεται σε συσκευασίες των 3L και 10L καθώς και σε βάσεις.


Δείτε το εγχειρίδιο χρήσης

Τεμάχια:

  • Μοντέλο: FACADES ELASTIC SHIELD
  • Προέλευση: KRAFT Ελλάδος

Παρακαλώ επιλέξτε (Μέσα σε παρενθέσεις ίσως να αναφέρεται και το ογκομετρικό βάρος αποστολής)Copyright © 2020 www.johnart.gr. Powered by www.gowebshop.gr