Πληροφορίες προέλευσης

= ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ =
Η ηλεκτρονική μας σελίδα μας χρησιμοποιεί cookies. Διαθέτει πρωτόκολλο ασφαλείας SSL. Ισχύουν οι κανόνες προστασίας δεδομένων (GDPR) της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Παρακαλούμε ενημερωθείτε περισσότερο κάνοντας κλικ εδώ...
Ελληνικά

Ενεργειακό πολυουρεθανικό μονωτικό νέας τεχνολογίας για ταράτσες λευκό

 • Μοντέλο: ENERGY SAVE ROOF
 • Προέλευση: KRAFT Ελλάδος

*Η τιμή εξαρτάται και από άλλες επιλογές. Εμφανίζεται στην λίστα υποεπιλογών του προϊόντος, κάτω αριστερά

Παρακαλώ επιλέξτε (Μέσα σε παρενθέσεις ίσως να αναφέρεται και το ογκομετρικό βάρος αποστολής)Τεμάχια:

Ενός συστατικού, υδατικής πολυουρεθανικής βάσης, μεμβράνη υψηλής ελαστικότητας και αντοχής στην UV ακτινοβολία. Εφαρμόζεται πάνω σε επίπεδες και κεκλιμένες οροφές και άλλες επιφάνειες (μπαλκόνια, διάδρομοι κλπ.) για τη στεγανοποίηση αλλά και την ενίσχυση της ενεργειακής απόδοσης των κτηρίων τόσο σε θερινές όσο και χειμερινές συνθήκες. Η ειδική του καινοτόμος σύσταση, που βασίζεται σε Ευρωπαϊκή πατέντα, προσφέρει βελτιωμένη θερμική άνεση στους εσωτερικούς χώρους λόγω της αύξησης θερμικής αδράνειας των επιφανειών. Οι ιδιότητες της ελαστικότητας και ανθεκτικότητας που διαθέτει ακολουθούν με ευκολία τις διαστολές και συστολές των δομικών υλικών που προκαλούνται από τις απότομες μεταβολές θερμοκρασιών. Το προϊόν είναι φιλικό προς το περιβάλλον προσφέρει επίσης υψηλό επίπεδο ιδιοτήτων πλήρωσης και γεφύρωσης τριχοειδών ρωγμών, που συμβάλλουν στην υγρομόνωση ακόμη και σε δυσμενείς συνθήκες.

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ & ΒΑΦΗ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑΣ
  Οι επιφάνειες από φρέσκο τσιμέντο, στόκο, σοβά, γύψο και άσφαλτο συνίσταται να είναι στεγνές τουλάχιστον 4 εβδομάδες νωρίτερα, πριν την εφαρμογή του KRAFT ENERGY SAVE ROOF. Για την εξασφάλιση καλής πρόσφυσης στο υπόβαθρο, η επιφάνεια απαιτείται να είναι στεγνή, καθαρή και ελεύθερη από σκόνες, λάδια, άλατα, σκουριές, σαθρές βαφές και υπολείμματα, φουσκωμένα χρώματα, κλπ. Αφαιρέστε ψωρίαση, μύκητες και πρασινίλες με μηχανική λείανση, πλύνετε με σαπουνόνερο και αφήστε το υπόβαθρο να στεγνώσει.
 • Χρησιμοποιήστε KRAFT PUTTY για την πλήρωση κενών, ρωγμών και άλλων φθαρμένων επιφανειών.
 • Μην χρησιμοποιείτε υποστρώματα διαλύτου σε οποιαδήποτε υπόβαθρο πριν από την εφαρμογή του συστήματος.
 • Πριν εφαρμοστεί το KRAFT ENERGY SAVE ROOF βεβαιωθείτε ότι υπάρχουν ικανοποιητικές ρύσεις αλλά και τα αντίστοιχα σημεία απορροής των υδάτων στην ταράτσα (υδρορροές). Στα σημεία που υπάρχουν λιμνάζοντα ύδατα απαιτείται διόρθωση των ρύσεων. Πιθανόν να χρειαστεί να ανοίξετε νέες υδρορροές ή και να κάνετε τοπικά επισκευές των ρύσεων με τσιμεντοκονία, ελαφροσκυρόδεμα ή περλιτοσκυρόδεμα. Οι κλίσεις θα πρέπει να είναι τουλάχιστον 2%.
 • Σε απορροφητικές επιφάνειες (τσιμέντο, μπετόν κλπ): Εφαρμόστε μία στρώση KRAFT ECO DUR AQUA αραιωμένο με νερό 80% και αφήστε να στεγνώσει.
 • Εφαρμόστε δύο παχιές στρώσεις KRAFT ENERGY SAVE ROOF σταυρωτά περίπου 400μm (0,40 mm) η καθεμία σε υγρή κατάσταση με 6 ώρες διάστημα επαναβαφής.
 • Σε δύσκολα σημεία εφαρμόστε μεγαλύτερο πάχος ή περισσότερες στρώσεις υλικού. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και ειδική γάζα ή υαλόπλεγμα για την ενίσχυση αυτών των σημείων.
 • Η μεμβράνη αποκτά τις πλήρεις αντοχές της μετά από 10 ημέρες σε κανονικές συνθήκες θερμοκρασίας και σχετικής υγρασίας.
ΟΔΗΓΙΕΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ
 • Εργαλεία βαφής: Πινέλο, ρολό, βούρτσα ή πιστόλι αέρος ή airless.
 • Καθαρισμός: Αμέσως μετά την εφαρμογή καθαρίστε τα εργαλεία με ζεστό νερό και σαπούνι ή απορρυπαντικό, καθώς επίσης και τα υπολείμματα του προϊόντος.
 • Αραίωση: Δεν συνίσταται αραίωση.
 • Χρόνος επιφανειακού στεγνώματος: 1-2 ώρες, σε 25ºC και 50% σχετική υγρασία (οι χρόνοι στεγνώματος επιμηκύνονται σε υγρές/κρύες συνθήκες).
 • Ελάχιστος χρόνος επαναβαφής: 6 ώρες.
 • Αναδεύετε καλά πριν τη χρήση και κατά τη διάρκεια της εφαρμογής.
 • Μην εφαρμόζετε σε θερμοκρασίες κάτω από 5ºC και πάνω από 35ºC καθώς και άνω του 65% σχετικής υγρασίας.
 • Συνίσταται η εφαρμογή του KRAFT ENERGY SAVE ROOF σε θερμές καιρικές συνθήκες να γίνεται κατά τις πρώτες πρωινές ώρες, όταν η επιφανειακή θερμοκρασία της οροφής είναι μικρότερη από 30ºC και όχι κάτω από την άμεση ηλιακή ακτινοβολία.
 • Μην εφαρμόζετε σε περίπτωση επικείμενης βροχής για τις επόμενες 4 ημέρες.

Σημαντικές πληροφορίες


Οι αναγραφόμενες τιμές συμπεριλαμβάνουν ΦΠΑ

Δεν χρειάζεστε πιστωτική κάρτα για να παραγγείλετε.
Όλα τα προϊόντα που εμφανίζονται είναι άμεσα διαθέσιμα.
Έδρα: Θεσσαλονίκη
Αποστέλλουμε και με αντικαταβολή σε όλη την Ελλάδα.

Ελάχιστα έξοδα αποστολής:

*για παραγγελίες μέχρι 2 κιλά
(Αντικαταβολή: 2,50€)

Δωρεάν έξοδα αποστολής
για παραγγελίες
150€ και άνω
εφόσον δεν υπερβαίνουν τα 8 κιλά σε βάρος αποστολής
σε όλη την Ελλάδα.

Δεν καταλαβαίνετε κάτι;
Δείτε: Βοήθεια

Σημείο πώλησης Stanley Premium Club στην Θεσσαλονίκη

Εξουσιοδοτημένο μέλος του Kraft business club στην Θεσσαλονίκη

Θεσσαλονίκη: Πολλές ιστορίες, μια καρδιά!
Thessaloniki
Many stories, one heart

Επισκευτείτε την σελίδα μας στο facebook
Copyright © 2024 www.johnart.gr. Powered by www.gowebshop.gr