=== ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ===
Η ηλεκτρονική μας σελίδα μας χρησιμοποιεί cookies.
Διαθέτει πρωτόκολλο ασφαλείας SSL.
Ισχύουν οι κανόνες προστασίας δεδομένων (GDPR) της Ευρωπαϊκής Ένωσης.
Παρακαλούμε ενημερωθείτε περισσότερο κάνοντας κλικ εδώ...

Σπρέυ επικάλυψης επιφανειών με λάστιχο διαφανές 400ml

14,00€

Διαθέσιμο σε γυαλιστερό και ματ.

Δημιουργεί μια ειδική επίστρωση από καουτσούκ πολλαπλών χρήσεων, που στεγνώνει με αέρα. Προστατεύει τα αντικείμενα από την υγρασία, τα οξέα, την τριβή, τη διάβρωση και την ολίσθηση και παρέχει μια άνετη, ελεγχόμενη αντιολισθητική επιφάνεια. Παραμένει εύκαμπτο και δεν μπορεί να σπάσει ή να ξεφτίσει σε ακραίες καιρικές συνθήκες από -30°C έως +90°C. Εύκολη αποκόλληση όταν χρειαστεί.
Οδηγίες:
Καθαρίστε την επιφάνεια λαδιών, γράσου, βρωμιάς, κεριού και χαλαρής σκουριάς. Ανακινήστε καλά το σπρέι πριν από τη χρήση. Ψεκάστε ένα μικρό κομμάτι για δοκιμή σε μια μη εμφανή περιοχή. Προηγουμένως βαμμένες επιφάνειες με αντιδιαβρωτική βαφή 1 συστατικού αντιδρούν με RUBBERcomp®. Ψεκάστε αρκετά λεπτά στρώματα. Χρειάζονται 4 στρώματα βαφής για επαρκές πάχος φιλμ. Αφήστε την επιφάνεια να στεγνώσει περίπου 10-20 λεπτά μεταξύ κάθε εφαρμογής στρώσης. Τα παχύτερα στρώματα θα χρειαστούν περισσότερο χρόνο για να στεγνώσουν. Καθαρίστε το ακροφύσιο ψεκάζοντας το δοχείο ανάποδα για περίπου. 3-4 δευτερόλεπτα. Εάν χρειάζεται, σκουπίστε υπερβολική μπογιά από το μπεκ.

Δείτε τα τεχνικά χαρακτηριστικά

Τεμάχια:

  • Μοντέλο: RUBBER COMP TRANS
  • Βάρος αποστολής: 0.5 Κιλά
  • Προέλευση: MASTON Φινλανδίας

Παρακαλώ επιλέξτε (Μέσα σε παρενθέσεις ίσως να αναφέρεται και το ογκομετρικό βάρος αποστολής)Copyright © 2020 www.johnart.gr. Powered by www.gowebshop.gr