=== ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ===
Η ηλεκτρονική μας σελίδα μας χρησιμοποιεί cookies.
Διαθέτει πρωτόκολλο ασφαλείας SSL.
Ισχύουν οι κανόνες προστασίας δεδομένων (GDPR) της Ευρωπαϊκής Ένωσης.
Παρακαλούμε ενημερωθείτε περισσότερο κάνοντας κλικ εδώ...
Mετά τις πρόσφατες εξελίξεις στο θέμα της αντιμετώπισης της εξάπλωσης του ιού COVID-19 και εφαρμόζοντας την απόφαση της κυβέρνησης, το κατάστημά μας στη Θεσσαλονίκη θα παραμείνει κλειστό από την Τετάρτη 18 Μαρτίου μέχρι και το Σάββατο 11 Απριλίου.
Για όλο το διάστημα που είμαστε κλειστά, μπορείτε να μας καλείτε στα 6974762837 & 6934823060.
Κατά το διάστημα αυτό σας προτείνουμε να κάνετε της παραγγελίες σας μέσω της ηλεκτρονικής μας σελίδας, η οποία θα λειτουργεί κανονικά. Οι παραγγελίες σας θα αποστέλλονται με Courier.
--- Μείνετε σπίτι, προστατεύστε τον εαυτό σας και τους συνανθρώπους σας! ---

Σπρέυ δημιουργίας εφέ σκουριάς 400ml

10,00€

Κάνει τις επιφάνειες να φαίνονται σκουριασμένες. Είναι γήινο σκουρόχρωμο και η υφή του είναι τραχιά. Τα μικρά μεταλλικά σωματίδια στο χρώμα κάνουν την επιφάνεια να έχει λάμψη σαν αυθεντική σκουριά. Δημιουργεί σκουριασμένο αποτέλεσμα και σε άλλες επιφάνειες από το μέταλλο. Εκτός από τις μεταλλικές επιφάνειες, είναι κατάλληλο για ξύλο, πέτρα, σκυρόδεμα, χαρτόνι, γυαλί και πλαστικά αντικείμενα. Ανθεκτικό σε καιρικές συνθήκες και υπεριώδη ακτινοβολία. Φθάνει σε σκληρότητα επιφάνειας συγκρίσιμη με οποιαδήποτε εξωτερική βαφή. Δεν περιέχει ακαθαρσίες, όπως η συνηθισμένη σκουριά (οξείδιο σιδήρου). Επομένως, μπορεί να εφαρμοστεί και σε αντικείμενα που είναι σε επαφή με το ανθρώπινο δέρμα ή τα ρούχα.
Καλύπτει 2~2,5 τετραγωνικά.

Δείτε τα τεχνικά χαρακτηριστικά

Τεμάχια:

  • Μοντέλο: RUST EFFECT
  • Βάρος αποστολής: 0.5 Κιλά
  • Προέλευση: MASTON Φινλανδίας

Copyright © 2020 www.johnart.gr. Powered by www.gowebshop.gr