Πληροφορίες προέλευσης

= ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ =
Η ηλεκτρονική μας σελίδα μας χρησιμοποιεί cookies. Διαθέτει πρωτόκολλο ασφαλείας SSL. Ισχύουν οι κανόνες προστασίας δεδομένων (GDPR) της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Παρακαλούμε ενημερωθείτε περισσότερο κάνοντας κλικ εδώ...

Σπρέι βάσης νερού 300ml

  • Μοντέλο: WATER BASED
  • Βάρος αποστολής: 0.5 Κιλά
  • Προέλευση: MTN MONTANA

5,90€

Παρακαλώ επιλέξτε (Μέσα σε παρενθέσεις ίσως να αναφέρεται και το ογκομετρικό βάρος αποστολής)

Χρώμα


Τεμάχια:

MTN PRO Water Based

Επαναστατικό σπρέι βαφής με βάση το νερό (ΜΗ-ΤΟΞΙΚΟ). Το πρώτο αεροζόλ με βάση το νερό στην αγορά. Το απλό λογότυπό του αναφέρεται στο μοναδικό χαρακτηριστικό της μπογιάς που μπορεί να αραιωθεί και να επεξεργαστεί με νερό μετά την τοποθέτησή της. Το πρακτική μέθεθος του σπρέι 300 ml, η χαμηλή πίεση και το ματ φινίρισμα, κυρίως η χαμηλή οσμή της, την καθιστούν το τέλειο εργαλείο για έργα τέχνης ή εσωτερικού χώρου στούντιο. Λόγω της σύνθεσής του, είναι ένα απίστευτα ευπροσάρμοστο χρώμα που μπορεί να χρησιμοποιηθεί με διάφορες τεχνικές.
Η χαμηλή περιεκτικότητα σε διαλύτες σημαίνει ότι η ένταση της μυρωδιάς της είναι ελάχιστη, μειώνοντας έτσι την επίδρασή της σε κλειστούς χώρους, καθιστώντας το MTN Water Based 300 το ιδανικό προϊόν για εσωτερική διακόσμηση ή σε χώρους με μικρό εξαερισμό. Επιπλέον, πριν να είναι εντελώς στεγνό, το χρώμα μπορεί να σβηστεί με νερό ή να επεξεργαστεί με άλλες τεχνικές όπως η χρήση μιας βρεγμένης βούρτσας.
Βρίσκονται συνήθως σε στούντιο καλλιτεχνών, οι οποίοι τα εκτιμούν για τις υψηλής ποιότητας χρωστικές τους, για τους διάφορους τρόπους με τους οποίους μπορούν να εφαρμοστούν και για το γεγονός ότι είναι φιλικά προς το περιβάλλον και τον χρήστη. Χρησιμοποιούνται επίσης συχνά σε επαγγελματικά εργαστήρια λόγω της ευμετάβλητης φύσης τους όσον αφορά την πληθώρα των επιφανειών στις οποίες μπορούν να εφαρμοστούν, όπως το ξύλο, ο καμβάς και τα ευαίσθητα σε διαλύτες πλαστικά όπως το φελιζόλ, χωρίς την ανάγκη ειδικού primer (αστάρι) .

Σημαντικές πληροφορίες


Οι αναγραφόμενες τιμές συμπεριλαμβάνουν ΦΠΑ

Δεν χρειάζεστε πιστωτική κάρτα για να παραγγείλετε.
Όλα τα προϊόντα που εμφανίζονται είναι άμεσα διαθέσιμα.
Έδρα: Θεσσαλονίκη
Αποστέλλουμε και με αντικαταβολή σε όλη την Ελλάδα.

Ελάχιστα έξοδα αποστολής:
(Αντικαταβολή)
*για παραγγελίες
μέχρι 2 κιλά

Δωρεάν έξοδα αποστολής
για παραγγελίες
150€ και άνω
εφόσον δεν υπερβαίνουν τα 8 κιλά σε βάρος αποστολής
σε όλη την Ελλάδα.

Δεν καταλαβαίνετε κάτι;
Δείτε: Βοήθεια

Σημείο πώλησης Stanley Premium Club στην Θεσσαλονίκη

Εξουσιοδοτημένο μέλος του Kraft business club στην Θεσσαλονίκη

Θεσσαλονίκη: Πολλές ιστορίες, μια καρδιά!
Thessaloniki
Many stories, one heart

Επισκευτείτε την σελίδα μας στο facebook
Copyright © 2021 www.johnart.gr. Powered by www.gowebshop.gr