=== ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ===
Η ηλεκτρονική μας σελίδα μας χρησιμοποιεί cookies.
Διαθέτει πρωτόκολλο ασφαλείας SSL.
Ισχύουν οι κανόνες προστασίας δεδομένων (GDPR) της Ευρωπαϊκής Ένωσης.
Παρακαλούμε ενημερωθείτε περισσότερο κάνοντας κλικ εδώ...

Με αγορά προϊόντων Stanley 30€ και άνω, έχετε δώρο ένα συναρμολογούμενο

Βερνίκι μεταφοράς φωτογραφιών - σχεδίων σε ξύλινες επιφάνειες και έπιπλα βάσης νερού 100ml

5,00€

Titan arts Acualux Photo transfer

Χαρακτηριστικά:
  • Στέγνωμα: 30-60 λεπτά
  • Εργαλεία εφαρμογής: Πινέλο
  • Καθαρισμός: Νερό

Ειδικό βερνίκι νερού το οποίο με την εφαρμογή του μεταφέρει ασπρόμαυρες ή έγχρωμες φωτογραφίες σε ξύλινη επιφάνεια! Επιπλέον μπορείτε να μεταφέρετε εκτυπώσεις με γράμματα ή σχέδια πάνω σε βαμμένο ή φυσικό ξύλο.
Ιδανικό για διακοσμητικά εφέ σε κουτιά, συρτάρια, ντουλάπια κλπ και για τη δημιουργία πρωτότυπης κορνίζας με τις αγαπημένες σας φωτογραφίες.
Εφαρμογή:
Μπορούμε να εφαρμόσουμε την τεχνική του photo transfer σε βαμμένη ή μη βαμμένη επιφάνεια. Αν θέλουμε να χρωματίσουμε το αντικείμενο στο οποίο θα μεταφέρουμε τη φωτογραφία, περιμένουμε να στεγνώσει το χρώμα και κατόπιν εφαρμόζουμε το βερνίκι πάνω στην επιφάνεια (με λεπτές στρώσεις).
Μην ξεχνάτε: Η φωτογραφία ή το σχέδιο που θα χρησιμοποιήσουμε θα πρέπει να είναι εκτυπωμένα αντίστροφα και σε εκτυπωτή laser!
Τοποθετούμε το χαρτί με τη φωτογραφία πάνω στην επιφάνεια την οποία έχουμε περάσει με το Foto Transfer βερνίκι. Πιέζουμε πάρα πολύ καλά το χαρτί πάνω στο ξύλο (στην πέτρα, το γυαλί κλπ) και αφήνουμε το βερνίκι να στεγνώσει για 24 ώρες.
Στη συνέχεια με ένα βρεγμένο σφουγγάρι αφαιρούμε το χαρτί από την επιφάνεια. Αφού την καθαρίσουμε πολύ καλά την ψεκάζουμε με το σπρέι φινιρίσματος, Goma Laca ή περνάμε μια στρώση βερνίκι Acualux, για προστασία και ομόρφο τελείωμα.
Δείτε τα τεχνικά χαρακτηριστικά

Τεμάχια:

  • Μοντέλο: ID9910
  • Βάρος αποστολής: 0.15 Κιλά
  • Προέλευση: TITANLUX Ισπανίας

Copyright © 2020 www.johnart.gr. Powered by www.gowebshop.gr