Πληροφορίες προέλευσης

= ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ =
Η ηλεκτρονική μας σελίδα μας χρησιμοποιεί cookies. Διαθέτει πρωτόκολλο ασφαλείας SSL. Ισχύουν οι κανόνες προστασίας δεδομένων (GDPR) της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Παρακαλούμε ενημερωθείτε περισσότερο κάνοντας κλικ εδώ...
Ελληνικά

Σπρέι WD40 λιπαντικό για όλες τις χρήσεις 250ml με αρθρωτό ακροφύσιο

 • Μοντέλο: 002250120
 • Βάρος αποστολής: 0.3 Κιλά
 • Προέλευση: WD-40 Αμερικής

7,50€

Τεμάχια:
Smart straw
Με αναδιπλούμενο αρθρωτό ακροφύσιο για να ψεκάζετε με 2 τρόπους.
Ιδανικό για να μην πιάνει πολύ χώρο στον εργαλειοφόρο σας.
 • Σταματά τα τριξίματα
 • Απομακρύνει την υγρασία
 • Καθαρίζει και προστατεύει
 • Χαλαρώνει σκουριασμένα μέρη
 • Ελευθερώνει μπλοκαρισμένους μηχανισμούς
Τι σημαίνουν τα αρχικά WD-40;
WD...το οποίο σημαίνει εκτόπιση νερού (water displacing) 40... διότι η σημερινή πολύ πετυχημένη συνταγή επιτεύχθηκε με το το 40ό πείραμα. Η ιστορία του WD-40 ξεκινάει πίσω στις αρχές του 1950 όταν ένας χημικός, ονομαζόμενος Norm Larson με την βοήθεια δύο εξαιρετικά διορατικών ερευνητών, ανέπτυξε μία σειρά αντισκουριακών προϊόντων προκειμένου να απομακρύνει την διάβρωση. Ολες οι προσπάθειές τους στηρίχτηκαν στο σκεπτικό ότι πρέπει να εκτοπιστεί το νερό.
Τι περιέχει το WD-40;
Το WD-40 είναι μία μυστική συνταγή η οποία φτιάχνεται από πολλά διαφορετικά συστατικά. Δεν μπορεί να διασπαστεί με ακρίβεια ούτε και από την πρόσφατη τεχνολογία. Η συνταγή έχει παραμείνει η ίδια από την στιγμή ανακάλυψής της - εκτός από την αλλαγή του προωθητικού σε CO2 για την προστασία του περιβάλλοντος και τη προσθήκη ενός αρωματικού για την βελτίωση της οσμής.
Ποιά είναι η "διάρκεια ζωής" του WD-40 στο ράφι;
Απροσδιόριστο! Ενώ τα περισσότερα προϊόντα έχουν ημερομηνία λήξης, το WD-40 διαρκεί τόσο πολύ ώστε δεν χρειάζεται ημερομηνία λήξης.
Για πόσο καιρό μετά την εφαρμογή του το WD-40 παραμένει δραστικό;
Αν και κάτι τέτοιο εξαρτάται από την εφαρμογή, το WD-40 παραμένει δραστικό ακόμα και αφού στεγνώσει. Τα συστατικά που απομακρύνουν τη διάβρωση και τη σκουριά παραμένουν στην επιφάνεια που ψεκάσατε δημιουργώντας μία ασπίδα προστασίας. Φυσικά, εξωτερικοί παράγοντες, πολλές φορές απαιτούν επαναλαμβανόμενες εφαρμογές του WD-40, για μέγιστη προστασία.
Πολλοί άνθρωποι χρησιμοποιούν το WD-40 ως καθαριστικό / αφαιρετικό. Που μπορεί να χρησιμοποιηθεί;
Το WD-40 απομακρύνει βρωμιά, σκόνη, γράσο, πετρέλαιο, κ.λπ., καθαρίζει την επιφάνεια και δημιουργεί μία ασπίδα προστασίας. Επίσης, διαλύει τα περισσότερα είδη κόλλας, επιτρέποντας την εύκολη αποκόλληση των αυτοκόλλητων και των πλεονασμάτων κόλλας.
Πώς διαφέρει το WD-40 από το 3-σε-1;
Το WD-40 είναι γνωστό ως "ένα προϊόν, χίλιες χρήσεις". Λιπαίνει, εκτοπίζει (απομακρύνει) το νερό, προστατεύει τα μέταλλα, διεισδύει και καθαρίζει. Το 3-σε-1 με το ειδικό σύστημα ψεκασμού, σας βοηθάει να λιπαίνετε χωρίς να πιτσιλάτε ή να λερώνετε την επιφάνεια. Το 3-σε-1 είναι ιδανικό για εργαλεία, μεντεσέδες, κ.λπ., και γενικότερα ο,τιδήποτε κινείται.
Τι κάνει το WD-40;
Προσφέρει 5 βασικές λειτουργίες:
 1. Καθαρίζει: η μοναδική συνταγή του WD-40 του δίνει τη δυνατότητα να διώχνει τη βρωμιά, τη σκόνη, το γράσο, το πετρέλαιο, κ.α., να καθαρίζει την επιφάνεια και να δημιουργεί μία ασπίδα προστασίας.
 2. Απομακρύνει την υγρασία: όπου υπάρχει υγρασία το WD-40 θα την απομακρύνει και στη συνέχεια θα δημιουργήσει μία ασπίδα προστασίας ανάμεσα στην υγρασία και την μεταλλική επιφάνεια. Το WD-40 σαν κακός αγωγός του ηλεκτρισμού σταματάει τα βραχυκυκλώματα, τα οποία προκαλούνται από υγρασία και την απομακρύνει από οποιοδήποτε ηλεκτρικό σύστημα ή σύστημα ανάφλεξης.
 3. Διεισδύει: το WD-40 εισχωρεί και χαλαρώνει τους μοριακούς δεσμούς μεταξύ σκουριάς και μετάλλου, με αποτέλεσμα να χαλαρώνει εντελώς τα σκουριασμένα ή κολλημένα μεταλλικά μέρη και να τα κάνει να λειτουργούν χωρίς κανένα πρόβλημα.
 4. Λιπαίνει: η εξαιρετική πρόσφυση του WD-40 στις επιφάνειες που τοποθετείται εξασφαλίζει την ευρεία διασπορά του στα κινούμενα μέρη καθώς και τη συγκράτησή του από αυτά.
 5. Προστατεύει: το WD-40 απομακρύνει την υγρασία και τα αντιδιαβρωτικά του συστατικά καλύπτουν ολόκληρη την επιφάνεια δημιουργώντας μία ασπίδα προστασίας η οποία αποκλείει την υγρασία και την διάβρωση.
Σε τι είδους επιφάνειες ή υλικά μπορεί να χρησιμοποιηθεί το WD-40;
To WD-40 μπορεί να χρησιμοποιηθεί σχεδόν παντού. Είναι ασφαλής η χρήση του σε μέταλλο, λάστιχο, ξύλο και πλαστικά. Το WD-40 μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε βαμμένες μεταλλικές επιφάνειες χωρίς να καταστρέψει το χρώμα. Πολυανθρακίτης και καθαρό πλαστικό πολυστηρίνης είναι κάποια από τα υλικά στα οποία θα πρέπει να αποφεύγεται η χρήση προϊόντων που έχουν ως βάση το πετρέλαιο όπως το WD-40.
Μπορεί να χρησιμοποιηθεί το WD-40 σε αθλητικό εξοπλισμό;
Το WD-40 είναι ασφαλές και αποτελεσματικό να χρησιμοποιηθεί σε όλους τους τύπους αθλητικού εξοπλισμού. Χρησιμοποιήστε το WD-40 για να καθαρίσετε το ποδήλατό σας, να καθαρίσετε και να λιπάνετε την αλυσίδα σας, τους τροχούς, τις ταχύτητες και όλα τα κινούμενα μέρη. Βοηθάει στο να ξεκολλήσετε αυτοκόλλητα Ψεκάστε σε στεγνό ποδήλατο για να προστατέψετε τα μέρη του και να αποτρέψετε τη λάσπη να κολλάει πάνω. Χρησιμοποιήστε το WD-40 για να καθαρίσετε και να προστατέψετε το όπλο σας. Θα αποτρέψει την διάβρωση χωρίς να καταστρέψει το χάλυβα. Χρησιμοποιήστε σε σκάφος για να προστατέψετε τις μεταλλικές επιφάνειες από τη διάβρωση και για να εκτοπίσετε την υγρασία. Το WD-40 είναι ιδανικό για να καθαρίσετε τα μπαστούνια του golf και να διώξετε τη σκουριά από το μεταλλικό μέρος του μπαστουνιού του hockey.

Σημαντικές πληροφορίες


Οι αναγραφόμενες τιμές συμπεριλαμβάνουν ΦΠΑ

Δεν χρειάζεστε πιστωτική κάρτα για να παραγγείλετε.
Όλα τα προϊόντα που εμφανίζονται είναι άμεσα διαθέσιμα.
Έδρα: Θεσσαλονίκη
Αποστέλλουμε και με αντικαταβολή σε όλη την Ελλάδα.

Ελάχιστα έξοδα αποστολής:

*για παραγγελίες μέχρι 2 κιλά
(Αντικαταβολή: 2,50€)

Δωρεάν έξοδα αποστολής
για παραγγελίες
150€ και άνω
εφόσον δεν υπερβαίνουν τα 8 κιλά σε βάρος αποστολής
σε όλη την Ελλάδα.

Δεν καταλαβαίνετε κάτι;
Δείτε: Βοήθεια

Σημείο πώλησης Stanley Premium Club στην Θεσσαλονίκη

Εξουσιοδοτημένο μέλος του Kraft business club στην Θεσσαλονίκη

Θεσσαλονίκη: Πολλές ιστορίες, μια καρδιά!
Thessaloniki
Many stories, one heart

Επισκευτείτε την σελίδα μας στο facebook
Copyright © 2024 www.johnart.gr. Powered by www.gowebshop.gr