=== ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ===
Η ηλεκτρονική μας σελίδα μας χρησιμοποιεί cookies.
Διαθέτει πρωτόκολλο ασφαλείας SSL.
Ισχύουν οι κανόνες προστασίας δεδομένων (GDPR) της Ευρωπαϊκής Ένωσης.
Παρακαλούμε ενημερωθείτε περισσότερο κάνοντας κλικ εδώ...

Εντομοκτόνο για μυρμήγκια σε σύριγγα 5 γραμμαρίων

9,00€

Βιοκτόνο-Εντομοκτόνο (Δραστική ουσία: imidacloprid 0,0098%).
Ετοιμόχρηστο δόλωμα σε μορφή gel για την καταπολέμηση των μυρμηγκιών.
Πεδίο δράσης: Εσωτερικοί χώροι με εφαρμογή σε επιλεγμένα σημεία δόλωσης για την καταπολέμηση των προνυμφών, νυμφών και ακμαίων του μυρμηγκιού Monomorium pharaonis (Τροπικά μυρμήγκια, Μυρμήγκια του φαραώ) καθώς και το Linepithema humile (Τροπικά μυρμήγκια, Αργεντίνικα)
Μέθοδοι εφαρμογής: Τοποθέτηση σταγόνων με τη βοήθεια το εμβόλου σε ρωγμές, σχισμές καθώς και σε κρυφά σημεία, κάτω από ράφια αλλά και σε ντουλάπια, σε σημεία που δεν υπάρχει πιθανή επαφή με της σταγόνες του τζελ. Οι σταγόνες τζελ θα πρέπει να μην εκτίθενται στο ηλιακό φως ή σε πηγή θερμότητας προκειμένου να είναι ελκυστικές για μεγάλο χρονικό διάστημα.
Δοσολογία: Για τις περιπτώσεις χαμηλής προσβολής ή και προληπτικά, χρησιμοποιήστε 1-2 σταγόνες/m . Για την περίπτωση έντονης προσβολής η δοσολογία μπορεί να διπλασιαστεί.
Οδηγίες εφαρμογής και προφυλάξεις: Πριν την εφαρμογή ο χώρος θα πρέπει να καθαρίζεται από σκουπίδια, υπολείμματα τροφών καθώς και λίπη προκειμένου η γέλη να αποτελέσει τη μοναδική πηγή τροφής τους. Εφαρμόστε σε ντουλάπια τροφίμων, κατά μήκος σωληνώσεων. Σε περίπτωση που διαπιστωθεί ότι από προηγούμενη εφαρμογή έχει ξεραθεί το δόλωμα, απομακρύνετε το προηγούμενο δόλωμα και αναδολώστε. Το gel δεν πρέπει να έρχεται σε επαφή με τροφές αλλά και με τα χέρια του εφαρμοστή. Να φυλάσσεται μακριά από παιδιά.

Τεμάχια:

  • Μοντέλο: FORMANT
  • Βάρος αποστολής: 0.1 Κιλά
  • Προέλευση: AGROZA Ελλάδος

Copyright © 2020 www.johnart.gr. Powered by www.gowebshop.gr