=== ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ===
Η ηλεκτρονική μας σελίδα μας χρησιμοποιεί cookies.
Διαθέτει πρωτόκολλο ασφαλείας SSL.
Ισχύουν οι κανόνες προστασίας δεδομένων (GDPR) της Ευρωπαϊκής Ένωσης.
Παρακαλούμε ενημερωθείτε περισσότερο κάνοντας κλικ εδώ...
Mετά τις πρόσφατες εξελίξεις στο θέμα της αντιμετώπισης της εξάπλωσης του ιού COVID-19 και εφαρμόζοντας την απόφαση της κυβέρνησης, το κατάστημά μας στη Θεσσαλονίκη θα παραμείνει κλειστό από την Τετάρτη 18 Μαρτίου μέχρι και το Σάββατο 11 Απριλίου.
Για όλο το διάστημα που είμαστε κλειστά, μπορείτε να μας καλείτε στα 6974762837 & 6934823060.
Κατά το διάστημα αυτό σας προτείνουμε να κάνετε της παραγγελίες σας μέσω της ηλεκτρονικής μας σελίδας, η οποία θα λειτουργεί κανονικά. Οι παραγγελίες σας θα αποστέλλονται με Courier.
--- Μείνετε σπίτι, προστατεύστε τον εαυτό σας και τους συνανθρώπους σας! ---

Γάντια εργασίας μεγάλης αντοχής για οικοδόμους

23,25€

Διαθέτουν 2 στρώματα συνθετικού καστόρινου θλικού στις παλάμες, στους αντίχειρες και στα δάκτυλα για περισσότερη άνεση και αντοχή στις φθορές. Το ελαστικό υλικό στα ακροδάκτυλα παρέχει πιο σίγουρο κράτημα, ενώ η ανίσχυση από διάτρητο νεοπρένιο στις αρθρώσεις των δακτύλων προσφέρει προστασία και επιτρέπει την καλύτερη κυκλοφορία του αέρα. Τα γάντια εφαρμόζουν καλα, βελτιώνοντας την αίσθηση και τη δεξιότητα του χρήστη.
Διαθέσιμα μοντέλα:
Κωδικός Μέγεθος
10503822 L (No 9)
10503823 XL (No 10)

Τεμάχια:

  • Μοντέλο: 10503822-3
  • Βάρος αποστολής: 0.6 Κιλά
  • Προέλευση: IRWIN

Παρακαλώ επιλέξτε (Μέσα σε παρενθέσεις ίσως να αναφέρεται και το ογκομετρικό βάρος αποστολής)Copyright © 2020 www.johnart.gr. Powered by www.gowebshop.gr