=== ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ===
Η ηλεκτρονική μας σελίδα μας χρησιμοποιεί cookies.
Διαθέτει πρωτόκολλο ασφαλείας SSL.
Ισχύουν οι κανόνες προστασίας δεδομένων (GDPR) της Ευρωπαϊκής Ένωσης.
Παρακαλούμε ενημερωθείτε περισσότερο κάνοντας κλικ εδώ...

Υδατοδιαλυτό άχρωμο προστατευτικό και θεραπευτικό εντομοκτόνο - μυκητοκτόνο συντηρητικό ξύλου

*Η τιμή εξαρτάται και από άλλες επιλογές. Εμφανίζεται στην λίστα υποεπιλογών του προϊόντος, κάτω αριστερά

DYRUP Long life wood preservative

Preserve II

Υδατοδιαλυτό άχρωμο προστατευτικό και θεραπευτικό συντηρητικό ξύλου. Είναι εντομοκτόνο, τερμιτοκτόνο, μυκητοκτόνο και προστατευτικό κατά της σήψης του ξύλου προϊόν.
Εφαρμόζεται προληπτικά ή θεραπευτικά, με ψεκασμό, εμβαπτισμό, ένεση ή πινέλο σε Ξυλεία εσωτερικής και εξωτερικής χρήσης. Διεισδύει έως και τρεις φορές πιο βαθιά στο ξύλο από τα νεφτοδιαλυτά συντηρητικά ξύλου. Η καινοτομική φόρμουλα του LLWP κάνει δυνατή την περαιτέρω διείσδυση των ενεργών συστατικών του βαθιά στο ξύλο, ακόμα και μετά την εξάτμιση του νερού του.
Έχει χαμηλή και ευχάριστη οσμή και δεν προκαλεί ερεθισμούς ή αλλεργίες. To Bondex LLWP συνιστάται για χρήση σε ξυλεία εξωτερική, όπου αυτή είναι ευάλωτη σε βιολογικές επιθέσεις, όπως αυτές της κάμπιας του ξύλου, τερμιτών, μυκήτων, κλπ. Είναι συμβατό με όλα τα εμποτιστικά και βερνίκια ξύλου, είτε αυτά είναι υδατο διαλυτά, είτε νεφτοδιαλυτά.

ΕΙΔΙΚΕΣ ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ: Το BONDEX LONG LIFE WOOD PRESERVATIVE προστατεύει το ξύλο από το σάπισμα, τη μούχλα, την κυάνωση και τα έντομα που προσβάλουν το ξύλο όπως: wood borer, pine hole borer και τους τερμίτες.

ΕΝΕΡΓΑ ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ: Μυκητοκτόνο και εντομοκτόνο.

ΚΑΛΥΠΤΙΚΟΤΗΤΑ: 5-8 τετραγωνικά μέτρα ανά λίτρο για συντήρηση ή θεραπεία, ανάλογα με την επιφάνεια.

ΧΡΟΝΟΣ ΣΤΕΓΝΩΜΑΤΟΣ: Στεγνό στην αφή: 1 ώρα, επόμενο χέρι: 24 ώρες.

ΥΠΟΣΤΡΩΜΑ ΚΑΙ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ: Ανακατέψτε καλά πριν και κατά τη χρήση. Κλείστε το δοχείο πολύ καλά μετά τη χρήση. Η επιφάνεια πρέπει να είναι καθαρή, στεγνή και συμπαγής.
Συμπαγής ξυλεία: Αφαιρέστε παλαιότερα στρώματα βερνικιών ή χρωμάτων μέχρι να έρθει το ξύλο στην αρχική του μορφή.
Ξυλεία προσβεβλημένη από έντομα: Αφαιρέστε υπολείμματα δράσης των εντόμων.
Ξυλεία προσβεβλημένη από μύκητες: Αφαιρέστε την ανθοπαραγωγή της μούχλας.

ΕΦΑΡΜΟΓΗ: 1-2 χέρια (ανάλογα με τις ανάγκες του ξύλου). Μη το εφαρμόζετε σε θερμοκρασία κάτω των 5°C ή/και σε σχετική υγρασία άνω του 80%.

ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗ: Σε δοχεία ερμητικά κλειστά. Μακριά από παγετό.

ΠΡΟΦΥΛΑΞΕΙΣ: Εφαρμόστε κοινές προφυλάξεις εφαρμογής χρωμάτων και βερνικιών. Για περισσότερες πληροφορίες συμβουλευτείτε το δελτίο ασφαλείας του προϊόντος.


Τεμάχια:

  • Μοντέλο: LLWP
  • Προέλευση: BONDEX Δανίας

Παρακαλώ επιλέξτε (Μέσα σε παρενθέσεις ίσως να αναφέρεται και το ογκομετρικό βάρος αποστολής)Copyright © 2019 www.johnart.gr. Powered by www.gowebshop.gr