=== ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ===
Η ηλεκτρονική μας σελίδα μας χρησιμοποιεί cookies.
Διαθέτει πρωτόκολλο ασφαλείας SSL.
Ισχύουν οι κανόνες προστασίας δεδομένων (GDPR) της Ευρωπαϊκής Ένωσης.
Παρακαλούμε ενημερωθείτε περισσότερο κάνοντας κλικ εδώ...
Mετά τις πρόσφατες εξελίξεις στο θέμα της αντιμετώπισης της εξάπλωσης του ιού COVID-19 και εφαρμόζοντας την απόφαση της κυβέρνησης, το κατάστημά μας στη Θεσσαλονίκη θα παραμείνει κλειστό από την Τετάρτη 18 Μαρτίου μέχρι και την Κυριακή 27 Απριλίου.
Για όλο το διάστημα που είμαστε κλειστά, μπορείτε να μας καλείτε στα 6974762837 & 6934823060.
Κατά το διάστημα αυτό σας προτείνουμε να κάνετε της παραγγελίες σας μέσω της ηλεκτρονικής μας σελίδας, η οποία θα λειτουργεί κανονικά. Οι παραγγελίες σας θα αποστέλλονται με Courier.
--- Μείνετε σπίτι, προστατεύστε τον εαυτό σας και τους συνανθρώπους σας! ---

Υδατοδιαλυτό ακρυλικό χρώμα λευκό εξωτερικής χρήσης μεγάλης αντοχής

*Η τιμή εξαρτάται και από άλλες επιλογές. Εμφανίζεται στην λίστα υποεπιλογών του προϊόντος, κάτω αριστερά

EXTERIOR 100%

Υδατοδιαλυτό ακρυλικό χρώμα για εξωτερική χρήση. Εφαρμόζεται σε νέες ή βαμμένες, κατάλληλα προετοιμασμένες, επιφάνειες όπως τοίχοι, σοβά, εμφανές μπετόν, ξύλα κτλ. Παρουσιάζει μεγάλες αντοχές στη βροχή, στις δυσμενείς καιρικές συνθήκες, σε δασικό και παραθαλάσσιο περιβάλλον, σε ατμοσφαιρικούς ρύπους και σε θερμοκρασιακές εναλλαγές. Διακρίνεται για την καλή του πρόσφυση, την υψηλή απόδοση και καλυπτικότητα.

Διατίθεται σε Λευκό, Γκρι, και Κεραμιδί (έτοιμες αποχρώσεις). Το Λευκό χρωματίζεται μόνο σε απαλές αποχρώσεις. Για σκούρες αποχρώσεις χρησιμοποιούμε το ακρυλικό χρώμα σε βάσεις μέσω του συστήματος ανάμιξης KRAFT.


Δείτε το εγχειρίδιο χρήσης

Τεμάχια:

  • Μοντέλο: EXTERIOR 100%
  • Προέλευση: KRAFT Ελλάδος

Παρακαλώ επιλέξτε (Μέσα σε παρενθέσεις ίσως να αναφέρεται και το ογκομετρικό βάρος αποστολής)Copyright © 2020 www.johnart.gr. Powered by www.gowebshop.gr