Πληροφορίες προέλευσης

= ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ =
Η ηλεκτρονική μας σελίδα μας χρησιμοποιεί cookies. Διαθέτει πρωτόκολλο ασφαλείας SSL. Ισχύουν οι κανόνες προστασίας δεδομένων (GDPR) της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Παρακαλούμε ενημερωθείτε περισσότερο κάνοντας κλικ εδώ...

Το φυσικό κατάστημά μας στην Μπότσαρη μπορεί να πωλεί μόνο με παραγγελίες "Click away"
Ωράριο λειτουργίας για τον μήνα Φεβρουάριο: Δευτέρα - Σάββατο 8:30πμ - 3:00μμ
*** Οι παραγγελίες μέσω της ιστοσελίδας μας αποστέλονται κανονικά. ***

Ανόργανο χρώμα σε μορφή πούδρας για σοβά και μπετόν φανταχτερό λευκό 9 κιλά

  • Μοντέλο: POWDER COLOR
  • Βάρος αποστολής: 9 Κιλά
  • Προέλευση: DUROSTICK Ελλάδος

38,31€

Τεμάχια:

Powder Color

Waterblock technology Ιδανικό για κάθε είδους νέα ή παλιά επιφάνεια από σοβά, σκυρόδεμα, εμφανές τούβλο, γυψοσανίδα, τσιμεντοσανίδα, θερμομονωτικές σταθερές πλάκες, porobeton και νοβοπάν. Η υπέρλευκη απόχρωσή του, καθώς και η αντοχή του στην αλμύρα της θάλασσας, το καθιστούν ιδανικό για νησιώτικα και υπαίθρια σπίτια καθώς και όπου αλλού η αισθητική το επιβάλλει.
Πλεονεκτήματα:
  • Είναι ανόργανο, δεν περιέχει διαλύτες ή άλλα πτητικά συστατικά (Π.Ο.Ε. 0%), είναι απολύτως άοσμο, φιλικό προς τον άνθρωπο και το περιβάλλον και απευθύνεται σε καταναλωτές που έχουν οικολογική συνείδηση.
  • Διακρίνεται για την υδαταπωθητικότητά του, ενώ επιτρέπει στην επιφάνεια να αναπνέει και στους υδρατμούς να διαφεύγουν.
  • Η διαπνοή των τοίχων μειώνει σημαντικά την κατανάλωση ενέργειας, διατηρώντας τους χώρους ζεστούς το χειμώνα και δροσερούς το καλοκαίρι.
  • Λόγω της υψηλής καλυπτικότητας και της δυνατότητας να εφαρμόζεται και σε μεγάλα πάχη χωρίς σκασίματα και τρεξίματα, δε χρειάζεται 3ο χέρι.
  • Ελαστικό, αντιμουχλικό, βάφει χωρίς αστάρωμα παλιές και νέες επιφάνειες από σοβά και μπετόν, καλύπτοντας πλήρως τριχοειδείς ρωγμές.
  • Μπορεί να εφαρμοστεί μόλις 10 ημέρες από την εφαρμογή του σοβά σε σταθερή επιφάνεια χωρίς να υπάρχει πιθανότητα ξεφλουδίσματος. Μοναδικό πλεονέκτημα για εργασίες που απαιτούν γρήγορη παράδοση έργου.
  • Τριπλάσια αντοχή από τα κοινά χρώματα στην υγρασία, το χιόνι, την ηλιακή ακτινοβολία, τους ατμοσφαιρικούς ρύπους, τα άλατα από τη θάλασσα και το καθημερινό πλύσιμο.

Υδαταπωθητικό, ματ, ανόργανο υπέρλευκο χρώμα σε μορφή πούδρας, με βάση βινυλικές τροποποιημένες ρητίνες και εξευγενισμένα filler. Διατηρεί υψηλό δείκτη διαπνοής και διαπίδυσης υδρατμών. Εμποδίζει την απορρόφηση βλαπτικών ουσιών διοξειδίου του άνθρακα και διοξειδίου του θείου στο σοβά και το μπετόν, καθώς και τη δημιουργία βακτηριδίων και μυκητών. Προσφέρει υψηλή καλυπτικότητα και μοναδική λευκότητα σε κάθε ορυκτή επιφάνεια, είναι ελαστικό καλύπτοντας τριχοειδή σκασίματα, δε σαπωνοποιείται, δε χρειάζεται αστάρωμα (εκτός των σπατουλαρισμένων επιφανειών και των γυψοσανίδων).

Η μακροχρόνια αντοχή του μειώνει στο ελάχιστο το κόστος συντήρησης, τόσο των εξωτερικών όσο και των εσωτερικών χώρων. Αντιστέκεται σε κλιματικές μεταβολές καθώς και στα άλατα παραθαλάσσιων περιοχών. Η καινοτομία της τεχνολογίας και ο συνδυασμός διακόσμησης με παράλληλη στεγανοποίηση δίνει προστιθέμενη αξία και κάνει τη διαφορά από τον κλασσικό τρόπο βαφής σοβά μπετόν και γυψοσανίδας. Η ανακυκλώσιμη χάρτινη συσκευασία του και η απουσία Πτητικών Οργανικών Ενώσεων (Π.Ο.Ε. 0%) το καθιστούν ιδιαίτερα φιλικό προς τον άνθρωπο και το περιβάλλον.

Εμποδίζει πλήρως την απορρόφηση νερού χωρίς να παρεμποδίζει την έξοδο των υδρατμών, σύμφωνα με το ΕΝ 1062, βελτιώνοντας το εσωτερικό κλίμα και μειώνοντας τα έξοδα θέρμανσης.

Κάλυψη: ~11 τετραγωνικά ανά κιλό

Eφαρμογή:
Αδειάζουμε την πούδρα σε καθαρό νερό σε αναλογία 4,5-5,0 lt νερό για 9 kg πούδρα και αναδεύουμε με δράπανο χαμηλών στροφών, έως ότου ομογενοποιηθεί το μείγμα. Αφήνουμε το μείγμα να ωριμάσει για 5 λεπτά και ανακατεύουμε περιοδικά. Εφαρμόζουμε με ρολό, πινέλο ή πιστόλι airless σε 2 επιστρώσεις. Η δεύτερη επίστρωση ακολουθεί αφού στεγνώσει πλήρως η πρώτη.

Σημαντικές πληροφορίες


Οι αναγραφόμενες τιμές συμπεριλαμβάνουν ΦΠΑ

Δεν χρειάζεστε πιστωτική κάρτα για να παραγγείλετε.
Όλα τα προϊόντα που εμφανίζονται είναι άμεσα διαθέσιμα.
Έδρα: Θεσσαλονίκη
Αποστέλλουμε και με αντικαταβολή σε όλη την Ελλάδα.

Ελάχιστα έξοδα αποστολής:
(Αντικαταβολή)
*για παραγγελίες
μέχρι 2 κιλά

Δωρεάν έξοδα αποστολής
για παραγγελίες
150€ και άνω
εφόσον δεν υπερβαίνουν τα 8 κιλά σε βάρος αποστολής
σε όλη την Ελλάδα.

Δεν καταλαβαίνετε κάτι;
Δείτε: Βοήθεια

Σημείο πώλησης Stanley Premium Club στην Θεσσαλονίκη

Εξουσιοδοτημένο μέλος του Kraft business club στην Θεσσαλονίκη

Θεσσαλονίκη: Πολλές ιστορίες, μια καρδιά!
Thessaloniki
Many stories, one heart

Επισκευτείτε την σελίδα μας στο facebook
Copyright © 2021 www.johnart.gr. Powered by www.gowebshop.gr