=== ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ===
Η ηλεκτρονική μας σελίδα μας χρησιμοποιεί cookies.
Διαθέτει πρωτόκολλο ασφαλείας SSL.
Ισχύουν οι κανόνες προστασίας δεδομένων (GDPR) της Ευρωπαϊκής Ένωσης.
Παρακαλούμε ενημερωθείτε περισσότερο κάνοντας κλικ εδώ...

Υδατοδιαλυτό διάφανο άχρωμο σατινέ βερνίκι για εσωτερική και εξωτερική χρήση ανθεκτικό στην υπεριώδη ακτινοβολία

*Η τιμή εξαρτάται και από άλλες επιλογές. Εμφανίζεται στην λίστα υποεπιλογών του προϊόντος, κάτω αριστερά

Χαρακτηριστικά:
  • Κάλυψη: 13m2 ανά λίτρο
Παρέχει προστασία μεγάλης διάρκειας από την αποσύνθεση, το γκριζάρισμα και την κυάνωση. Για καλύτερα αποτελέσματα σε καινούργιες επιφάνειες ασταρώστε με το BONDEX LONG LIFE WOOD PRESERVATIVE.

Χρησιμοποιείται:
Παράθυρα, παντζούρια, μαρκίζες, πέργολες και οποιαδήποτε ξυλεία σε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους.

Προετοιμασία:
Το υπόστρωμα θα πρέπει να είναι στεγνό, καθαρό από λίπη, λάδια και κερί. Τρίψτε με γυαλόχαρτο τις ξύλινες επιφάνειες που έχουν ξεθωριάσει και αφαιρέστε τελείως το ξύλο που έχει αχρηστευθεί. Αφαιρέστε τελείως παλιές κατεστραμμένες επιστρώσεις μέχρι να αποκαλυφθούν οι πόροι. Τρίψτε ελαφρά με γυαλόχαρτο τις επιστρώσεις βερνικιού που βρίσκονται σε καλή κατάσταση. Σε ακατέργαστη μαλακή ξυλεία σε εξωτερικό χώρο, εφαρμόστε 1 χέρι BONDEX Long Life Wood Preservative και 3 χέρια BONDEX LONG LIFE UV. Για άλλους τύπους ξύλου σε εξωτερικό χώρο: 3 χέρια BONDEX LONG LIFE UV.

Εφαρμογή:
Έτοιμο προς χρήση, μη το αραιώνετε. Ανακατέψτε καλά πριν τη χρήση. Εφαρμόστε το προϊόν με πινέλο ή ρολό. Στεγανοποιήστε το ξύλο με πρόσθετα χέρια βαφής στα σημεία τομής και τα σημεία ένωσης. Μη κλείνετε τις πόρτες και τα παράθυρα προτού περάσουν 48 ώρες από την εφαρμογή. Δεν είναι κατάλληλο για οριζόντιες επιφάνειες. Μη το εφαρμόζετε και μη το αποθηκεύετε σε θερμοκρασίες κάτω από +10°C και/ή σχετική υγρασία του αέρα >80%. Πολύ ρητινώδη ξύλα πρέπει πρώτα να καθαριστούν με διαλυτικό νίτρου. Ορισμένα είδη τροπικής ξυλείας μπορεί να θολώσουν την άχρωμη επίστρωση βερνικιού ή να καθυστερήσουν το στέγνωμα.

Δείτε τα τεχνικά χαρακτηριστικά

Τεμάχια:

  • Μοντέλο: LONG LIFE UV
  • Προέλευση: BONDEX Δανίας

Παρακαλώ επιλέξτε (Μέσα σε παρενθέσεις ίσως να αναφέρεται και το ογκομετρικό βάρος αποστολής)Copyright © 2019 www.johnart.gr. Powered by www.gowebshop.gr